Egyfelvonásos papír ez is, mint pl. az enefi, azaz leánykori nevén rfv, majd e-star. Úgy lesz az, ahogy utopia írja. A külsős kisbüfik közül csak nagyon kevesen tudták kihasználni azt az egy gyors menetet, ahogy az rfv-nél is.
Mert mindig ez van. Az elején a nagyok és a jól értesültek voltak benne, meg pár jókor beszálló. Aztán egyre többen szálltak be. Meglepődnél, ha megtudnád, hány kicsi ücsörög bukóban. Na, azok kis része van csak itt a fórumon.
Sokan meggazdagodtak opusnak köszönhetően a kisbüfik közül is. Honnan indult az emelkedés, talán 10 Ft-ról. Volt 800 felett is. Ismerek olyan kisbüfit aki 5 milla értékben vett opust és keresett rajt 100 millát. Sokan odafértek a húsosfazékhoz.
A menedzsmentnek különböző árfolyamkarbantartó ötleteket ajánló felbeszélés az egyik típus. A másik a dühös átkozódás meg káromkodás, amikor újra megöntik. De a legparádésabb formula az 1000-es buli azonnali emlegetése, meg a hátralévő napok számlálása, ha néha 20-30 ft-ot felrántják öntés előtt. Nagyon be lettek húzva a csőbe jónéhányan. Viszont önként hittek a festett egeknek, senki nem kényszerítette őket semmire.
Magukból csináltak röhejt, az állandó felbeszélésükből. Most főnek a saját kondérukban. Én jókat nevetek rajtuk.
Törölt felhasználó2020. 11. 18. 14:43
Buxopolynak: szó sincs gúnyról vagy nevetgélésről. Olyan mutyipapírtól vártok, vártatok gyors és extra mértékű gazdagodást, melyet a közösből elközpénztelenített pénzek tartanak egyedül életben. Egy ilyen cég 1 hónapot sem volna képes túlélni a versenypiacon. Miből gondoltátok, hogy titeket majd odaengednek a húsosfazékhoz? Ez a történet nem a külsős befektetőkről és befektetőknek szól.
Nem akartam új topikot nyitni, de a másik topik kissé furcsán működő gazdája hagyta magát rábeszélni a dühös beragadtak által, hogy tiltson ki engem is onnan. Állítólag troll vagyok, mert nem bízom a papírban. Nincs okom a címet megváltoztatni. Az Opus itt már nem akkora lufi, mint volt 800 körül.
" ...A szektások megmondták, hogy pár éves távlatban lesz a legjobb. Aki az opus ellen beszél az Magyarország ellen van!...." " Aki az Opusban nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki az Opusban nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló...." mondá ( majdnem ezt) Virág elvtárs... :D
a Delta mintájára nem kellene inkább Opus Lufi nevet adni a topiknak? így eléggé összekevehető, én is csak a hozzászólások alacsony számát látva vettem észre hogy ez egy újonnan nyitott.
OPUS GLOBAL NEW