Már előkerült odaát a "tolvajbecsület" kifejezés is. Az elterelt közpénzek fedett kitalicskázására létrehozott tolvajpapír államhatalmilag támogatott örökralli-jára fogadó magánspekulánsok most a tolvajaik becsületére appellálnak. Bohózat ez a javából. Vagy inkább egy jó kis magyar abszurd.
Egyszer volt csoda 2017-ben annak is megvolt az oka azóta. esik!! Mosodáért hozták ide tisztán politikai okokból.Felejtse el uram mert rosszul jár hamarosan,jó tanács. sokadszorra!!
hank beolvas olykor ide is--- 230. hank mire vártok?? jelentésre??? na ne... bukta .hány papir volt ami megugrott eddig amiből kimaradtatok. csak opi, ha figyeltétek volna a molt soknak már nem lenne buko 1560 nál vettem bele most hol van?? pedig csak figyelni kellett- jo napot sok sikert
Tegnap már azt számolgatták, hogy napi fix 5ft emelkedés mellett meddig tart majd, hogy mindenki jól járjon. Erre ugrott rá ma a ravasz kaliforniai cowboy-skalpos a csali chartjával.
Látom, a kaliforniai nyugdíjas nosztradamusz is kivetette a horgot a beragadt didergőkre. Most éppen függőleges emelkedést jósol nekik egészen a mennyország határáig, hogy aztán a mostani ár felett 10 forinttal egyből rájuk boríthassa.
Ennyire ragaszkodik mindegyi az opihoz mennyi lehetőség volt már a bulit behozni itt a mol amiben vagyok több mint 500forintot emelkedett! Hát nem vették észre hogy veszik a saját papirjaika?? Hihetetlen és én vagyok a rossz,Hányszor leirtam hogy mosoda az egész,na mindegy.
Miért mit vártál 1221 ?? Változik a vezetőség?? Ezek?? Soha!! Mosoda az egész az is volt az ia marad jelentés előtt le kell lépni ebből mert csúnya lesz,jó tanács!
New 1-ben a szokásos anyázós napok után ma újra az 1000-ről kezdtek színes álmokat szőni. Az öntőpajtik közben csendben terítik az asztalt a következő lakomájukhoz.
"..Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan szokás szerint csak annyit közölt a témában a Direkt36-tal, hogy „a miniszterelnök nem foglalkozik üzleti ügyekkel”."
Kiről állította ezt ez a Havasi nevű samesz? Csak nem arról a személyről, aki saját állítása szerint még "soha nem hazudott"?
OPUS GLOBAL NEW