mi ujság odaát?? 1 milla forgalom jövőhéten jelentés nem kapkodják a bennfentesek??? nagy jelentés várhato Hüha!!
Törölt felhasználó2020. 11. 26. 13:37
Már előkerült odaát a "tolvajbecsület" kifejezés is. Az elterelt közpénzek fedett kitalicskázására létrehozott tolvajpapír államhatalmilag támogatott örökralli-jára fogadó magánspekulánsok most a tolvajaik becsületére appellálnak. Bohózat ez a javából. Vagy inkább egy jó kis magyar abszurd.
Törölt felhasználó2020. 11. 26. 11:37
A feléneklők kórusvezetője ismét játssza a jólértesült bennfentest, mint már 700 óta végig lefelé. Nagyon szeretne magasabbról önteni.
Egyszer volt csoda 2017-ben annak is megvolt az oka azóta. esik!! Mosodáért hozták ide tisztán politikai okokból.Felejtse el uram mert rosszul jár hamarosan,jó tanács. sokadszorra!!
hank beolvas olykor ide is--- 230. hank mire vártok?? jelentésre??? na ne... bukta .hány papir volt ami megugrott eddig amiből kimaradtatok. csak opi, ha figyeltétek volna a molt soknak már nem lenne buko 1560 nál vettem bele most hol van?? pedig csak figyelni kellett- jo napot sok sikert
Törölt felhasználó2020. 11. 26. 09:01
Nyitóban ismét rázendített az F-közép, a hírhedt felbeszélő-kórus. Ma is viszket a tenyerük egy jó kis öntésre.
Önti beindult holnap folytatatás,szokásos menetrend,majd szokják ha már ragaszkodnak hozzá ,vagy már megsem tudnak nélküle lenni.
Törölt felhasználó2020. 11. 25. 14:48
Tegnap már azt számolgatták, hogy napi fix 5ft emelkedés mellett meddig tart majd, hogy mindenki jól járjon. Erre ugrott rá ma a ravasz kaliforniai cowboy-skalpos a csali chartjával.
Látom, a kaliforniai nyugdíjas nosztradamusz is kivetette a horgot a beragadt didergőkre. Most éppen függőleges emelkedést jósol nekik egészen a mennyország határáig, hogy aztán a mostani ár felett 10 forinttal egyből rájuk boríthassa.
Ennyire ragaszkodik mindegyi az opihoz mennyi lehetőség volt már a bulit behozni itt a mol amiben vagyok több mint 500forintot emelkedett! Hát nem vették észre hogy veszik a saját papirjaika?? Hihetetlen és én vagyok a rossz,Hányszor leirtam hogy mosoda az egész,na mindegy.
Miért mit vártál 1221 ?? Változik a vezetőség?? Ezek?? Soha!! Mosoda az egész az is volt az ia marad jelentés előtt le kell lépni ebből mert csúnya lesz,jó tanács!
Már piros is eddig tartott az öröm azt hitték higy változnak az urak,,nem ugyanaz megy mint eddig.
Törölt felhasználó2020. 11. 24. 20:52
New 1-ben a szokásos anyázós napok után ma újra az 1000-ről kezdtek színes álmokat szőni. Az öntőpajtik közben csendben terítik az asztalt a következő lakomájukhoz.
Törölt felhasználó2020. 11. 24. 11:16
Kiváló menedzsmenthez elégedett befektető dukál. Idézet odaátról:
"Üdvözöllek Dákó! Vedd fel a telefont, hogy rohadjál meg! Tetves, hazug, mocsok, rablóbanda!"
"..Orbán Viktor sajtófőnöke, Havasi Bertalan szokás szerint csak annyit közölt a témában a Direkt36-tal, hogy „a miniszterelnök nem foglalkozik üzleti ügyekkel”."
Kiről állította ezt ez a Havasi nevű samesz? Csak nem arról a személyről, aki saját állítása szerint még "soha nem hazudott"?
OPUS GLOBAL NEW