Az én put-om is kapott egy -57%-ot, sőt nyitásban biztos lejjebb volt, de szerintem csütörtökön eljön az igazság pillanata és le tudom zárni nullán vagy pluszban.
enélkül is esésre tennék. abban mindenképpen hasznos hogy mely szinteken érdemes elengedni vagy felvenni pozíciókat. a vétel vagy eladás egy komplex döntés. ez is egy elem lehet benne. esést mutat: trumpli érdeke, lassuló gazdaságok, protekcionizmust stb. bár nem tetszik hogy ma az indexek zuhannak az olaj pedig nem.
-ISHARES- MSCI EMERGING MARKETS INDEX - ETF. EEM, napi: A görbe egy erős megerősítést nyújthat a
vételi oldalon, ha a 43,84 alatt hagyott felfelé
mutató rés nyitva marad.
Egyben egy szigetfordulót is láthatunk. Ez ritka
jelenség, de annál inkább erős jelzés szokott lenni.
A kis csökkenő piros trendvonal törése nyithat teret
felfelé. A 43,75 alá zárással törlődne az emelkedési
esély.
Ellenállások: 46,88; 48,43; 50.
Támaszok: 42,19; 40,63; 39,06.
Szubjektív: 1. Jövő heti zárásban feljebb lesz, mint a mostaniban 2. Előtte megnézi az eheti mélypontot, talán picit meg is sérti 3. 70-72 szintről fog esni 60 alá, talán nyáron Nincs pozícióm és tévedhetek is, 2-4 nap alatt kaphatok olyan 4-5 órás gyertyákat hogy az ellenkezőjét gondoljam. :)
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.