Ma jár le a februári, elvileg én még tudnék venni belőle, de nem tudom, Te milyen szolgáltatónál és mit veszel, CFD, certifikát, usa etf... Az időjárás inkább a gázt befolyásolja, szerintem nem vételi pont ez itt és most, de mások más indikátorokkal kereskednek és más következtetésre is juthatnak.
Hát ebben tévedtem, az olajat ma lerángatták a consumer confidence-re. Persze ha az állami alkamazottakat kirúgással fenyegetik, nem csoda hogy alacsony. A gazdasági és a munkaerőpiaci növekedés nagy részét az usában az állami költekezés adta.
A gáznál továbbra is hiszem a 3.78-at, az olara azt mondtam, le kell törnie a 70-et hogy vegyek, de nem vettem. Inkább olaj long mint gáz, per pillanat.
Ismét olyan helyzet állt elő, hogy igazából fogalmam sincs, és emiatt nincs pozícióm sem. De várom lejjebb a meleg idő miatt. De put-ot venni késő már. Long irányba menni meg korai.
Gratulálok, a 3.6-ot ne várd meg, már nagyon rossz lenne ott a risk/reward. A február 14.i csúcsnál mindenképp zárd le, de én akár most is lezárnám, legalább részben.
-ISHARES- MSCI EMERGING MARKETS INDEX - ETF. -EEM, napi: A 43,75-ös szintet is áttörte felfelé a
görbe, így további teret nyitott az emelkedés
irányába.
Az emelkedésben még mindig erőt látni, és a minta
alapján a tér felfelé továbbra is nyitott. A 42,19-nél
tört meg a trend, így ez már támasszá vált.
A 45,29-es szint, mint következő természetes szint,
elérésre került, és kisebb megálló jöhet, de amíg a
trend él, alapvetően felfelé nyitott maradhat.
A következő célár a 46,88 környékére tehető.
Ellenállások: 46,88; 48,43; 50.
Támaszok: 42,19; 40,63; 39,06.
70 lélektani szint .. Nagyon nem mindegy hogy alá tud tartósan menni vagy nem. Egyelőre kívárok. Gáz végre irányba állhat .. Most jöhetne egy 3,6 s shortomra..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.