Igen elmondtam, és azt is odaírtam, hogy mit mondott. Szóval ennél a talpig becsületes cégnél nem lehetnek könyvelési gondok???? :D :D :D Tegnap néztem egy huszas könyvet, ha ketten megborítottuk volna 0 azaz nullára esett volna az árfolyam
Bumixból likviditás miatt esett ki. Semmi jelentősége. Állandóan az Ott1 et hozod fel negatív példának. Könyvizsgálói gondok voltak ott,ami nagyon súlyos. A haverodnak eladtad a pakkod felét azt írtad múltkor! Ezeket az eladás előtt neki is elmondtad??? Mert ha nem akkor igazán "szuper"ember lehetsz a barátaiddal 🤣
Vannak papírok amivel hetekig sem kereskednek!! Ha megfelel a kritériumoknak és fizetik a tőzsdei tartási díjat miért vezetnék ki!? Azért hülyeséget ne írjunk már!!!
Vannak hangok, mely szerint kereskedés hiányában fontolóra veszik a kivezetést. Niem ilyen cégek kellenek a tőzsdére, hanem valós kereskedéssel, ármozgással, tevékenységgel stb. Vannak a tőzsdén szereplésnek kritériumai
Igen, és? Ép elméjű ember ezeknek azt sem hiszi el, amit kérdeznek. Fogalmam sincs, hogy miért írsz ide ilyen értelmetlenséget, de ezzel biztosan nem fogsz pénzt csinálni.
H. István csak akkor visz valamit valahová, ha a gazdája arra utasítja. Gondoltam, szólok, mert látom, hogy nagyon új fiú vagy errefelé. . A kérdezősködés egyébként tényleg jó ötlet. Pl. megkérdezheted, hogy ki a Nutex Nyrt. elnöke, ha már tényleg annyira érdekel ez a cég.
NUTEX részvényesek topikja