Vajon kik lesznek a limit eltörlés nyertesei/ vesztesei? Az ultra speka papírokon keresni vagy bukni lehet inkább emiatt? A kis közkézzel rendelkező vagy az alacsony részvényszámú társaságokkal lehet még inkább jól járni a jövőben?
Most jönnek majd az 1 nap alatt 5xesek meg az egy nap alatt -97%okok így egy pár spekatol hamar elbucsúzunk majd akik csődszélén álló cégekbe ücsörögnek és a tőke a végre az érték teremtő cégek felé tud áramolni 🤓
Mondjuk eddig se voltam az a tipikus hosszútávú befektető, de az sem az én világom, hogy shortoljuk meg az ott1-t és 7 mp múlva kellemes áron vegyük vissza. Volt ilyen, de nem az én terepem.
Felvilágosítást adnék. Ha most ütötte meg az ingerkuszobod almafa akkor te amatorebb és segg hülyébb tozsdes vagy mint gondoltam. Pedig eddig sem volt túl magasan a léc. XD
Érdemes kétszer átgondolni, hogy az ember mivel spekázik. Talán felértékelődnek az olyan papírok, melyek mögött van teljesítmény, funda... Ha mégis megpróbálkozik a kisbüfi a nutex, est és társaival, akkor szvsz elengedhetetlen a stop használata!
NO LIMIT