Adtam el ott is. Maradt még, azt adtam el most végleg. Lehet nem jó döntés volt , de én nem számítok 550-600 forintra év végéig opival. Visszaálltam rövidebb távú kereskedésere (különösen kicsi papírokban), ezekben jelenleg több profitot tudok realizálni. Deltában többet látok év végére, mint opiban. Aztán lehet nem így lesz. De ezek annyira nem érdekelnek , nutexben, dmkerben vagyok nagy pénzzel plusz még 4 papírban kissebb összegel. Ma pl . Megakrán gyönyörűt hozott.
De te már a 400-as beszakadáskor is eladtad az opust és már akkor deltát vettél 73-on, legalábbis erről számoltál be akkor. Azóta az opus 15%-ot ment,a delta meg maradt ugyanott. Vagy azóta vissza cserélted?
Én nem értek hozzá. Tegnap eladtam a maradék opust, aránylag szép nyerőben, lett belőle nagyrészt delta 71 en ,kisebb rész dmker. Aztán meglátom. Mondom, nem értek hozzá 😉
Nem én állok az opushoz negatívan, hanem ti hozzám! Ez nagy különbség! Mindig is az emelkedés mellett voltam/vagyok és szóltam is időben anno, hogy most nem az" van soron! Nem azért, hogy lebeszéljem, hanem a felesleges hurrá optimizmus miatt, hogy minél kevesebben szoruljanak bele! Erre nagy arányban lehurrogás, cikizés, vádaskodás, stb-it kaptam érte! Még azt is lepontozzátok, aki tőlem elemzést, chartot kér. :)) Ne bennem keresd a hibát, ha egyre kevésbé vagyok segítőkész! Azt csak megemlítem, hogy aki/akik legjobban ellenezték a figyelmeztetést, miután tényleg megakadt az árfolyam, eladták, és az esést követően visszavették! jaa...!! Az akkori ellenállás pedig, egy 15-20 pontos zónában telejsül ki, amit most le kéne dolgozni egy magas rsi-vel! Menni fog, csak idővel.. Vannak reménykeltő elvárások is, de majd később, ahogy talán igértem... Azt meg el kell felejteni, hogy a tőzsde arról szólna, hogy a kisbüfik zsebét megtömje! Lehet róla szó, de meg kell érteni és dolgozni érte! Nekem se megy mindig, de ha a rizikót kizárjuk, már is nyertünk! Szép estét!
Lehet találgatni, de minek. Tisztelem a tudásodat komolyan, chartjaidat figyelem, de egyet nem értek, miért állsz ennyire negatívan ehhez a részvényhez? Az elmúlt hetekben elenyésző volt a forgalom, pár napja nőtt meg, most kezdték el venni, több millió részvényt vesznek még, ez felhajtóerő ! Egyébként hosszú távra vettem, nem is értem, miért nézem egész nap az árfolyamot. Olyan lehet ez, mint a drog😀 na megyek sörözni volt kollégákkal. Szép estét mindenkinek!
és ha már megvették, és az eladó a maradékot itt szórja ki? Rengeteg elméletet fel lehet állítani..., ha meg már olyan sok van/lesz nekik, akkor sortolni is tudnak...!? :)
Szard már le őket, ne foglalkozz velük, hagy csinálják, ha nekik ez örömet okoz. Nem napra vetted te sem , gondolom. Akkor meg pillanatnyi állás mit számít?
NEW OPUS GLOBAL