Kellemetlen szitu, de nekem is ez volt gyanús, hogy 100-as (200-as) nagyságrendben eltűnt, emelkedésben is. Pont eszembe jutott a múltkor, amikor megjelent, hogy nem jó jel. Lehet csak véletlen. Ha lesz egy nagy emelkedés, mondjuk első szakaszban 450-ig, akkor az lesz a tisztítótűz részére. Ja és ha akkor is beköszön, ...megvan minden részvényem, holnap nem leszek, holnapután leszek, de néha benézek...pl :)
Nos, flat korrekcióban "c" hullám általában "a" hullám 1,618 szorosát utazik lefelé. Lehet, hogy csak ugyanannyit megy 100%, vagy csak picivel feljebb fordul (0,618), mint a cikkemben jelzett a hullám, de higgyétek el az utána következő napos gyertya abszolút jelzés lesz longra. Vettem OPUS-t én is és még szeretnék vásárolni a NYESZ-R számlámra, mivel a minták azt sugallják, hogy nagy menet előtt áll. Gyakorlatilag a tőzsdére bevezetés óta gyűjti az ERŐT. Az ERŐ legyen velünk! ...és az OPUS! :)
Ez alapján bármi lehet,nem sok értelme van.Esni fog kicsit vagy nagyon ha viszont emelkedni fog akkor nem fog esni.Nála szerintem még a Brockhauser Barbara is pontosabban megjósolja.
https://elliottwave.hu/?page_id=14 Nem én vagyok. az oldalon fellelhető infót tettem közzé :) Azért reagálok, mert sejtettem, hogy ez lehet belőle :) Bukta a tévedés :)
Ferenczi Csaba vagyok kezdő tréder. A tőzsdén és FOREX-en adok-veszek. Technikai eszközökkel és a Ralph Nelson Elliott által felfedezett és rendszerezett hullám minták segítségével kereskedek különféle instrumentumokkal. mármint az oldalon tallálható.
NEW OPUS GLOBAL