Szerintem itt volna a helye a jelenlegi szinten. Itt kellene konszolidálódni, aztán vagy lesz fundás hír, vagy nem.. A technikai kép nem a legjobb, sőt..! Nem ígérem, de megpróbálok összerakni különböző idősíkon pár chartot. Persze nem ide..:)
100-rol emelkedett. Mindig neztem meddig lehet lejjebb? Nezd meg azota a napi forgalmat. A beontesek merteket. Egy elemzohaz 232-es celarat.... mikozben egy MKB az ottone .. kupacra 290-es celarat jelolt meg. 4 eve kb 440 volt az arszint. Aki tokos az jatsza meg, de figyelem, itt frissen vart zakos, ehes fiuk jateka folyik, nem biztos, hogy kifizetodo lesz kulsosoknek a buli. Jo gyarapodast gyerekek!
2 választás előtt fel húzták akkor nem adtam el… vissza csorgott az egyenlegem negyedére… 6 éve szívok benne úgy voltam ha egyszer fel megy megint eladom tuti… Én sem sajnálom aki keres vele nem is irigykedek rájuk…. Én azt se bánom ha 600 lesz.. De nem az én pályám
2 választás előtt fel húzták akkor nem adtam el… vissza csorgott az egyenlegem negyedére… 6 éve szívok benne úgy voltam ha egyszer fel megy megint eladom tuti… Én sem sajnálom aki keres vele nem is irigykedek rájuk…. Én azt se bánom ha 600 lesz.. De nem az én pályám
Nem tudom srácok. Nekem 2 hétig álomvilág volt,de aztán rá kellett jönnöm nincs kolbászból a kerítés. Úgy érzem nem nekem való ez. Most még ki tudom jelenteni hogy plusszos vagyok. De ha maradok nem biztos hogy ez így is marad. A másik az hogy általam komolyabb tudással rendelkező fórumtársak mol és otp topikokból messze kerulik ezt a rv-t. Ez is jelzi számomra hogy jobb ha kívülről figyelem ezt. Én szurkolok Nektek őszintén és leginkább akik bent vannak régről,de kezdek gyanakvó lenni. Persze bátrak a szerencse. Sok nyerőt aki érdekelt!
Hasonloan mint te. Azzal a kiegészítéssel, hogy szándékosan nem tették le 280-ra vagy alá.. Nem hülyék ezek az emberek pontosan tudják hogy melyik árfolyamsávban lehet halászgatni...
Szerda reggel mentem az Adriára… Mikor elindultam 400 fölött volt mire megérkeztem 270 lett 🙈 6 év után kiszálltam… faxom fog ezen idegeskedni… Palinak jobbak az idegei…
OTP eseteben azert ilyen rangatas miert nincs? Mert van igazi gazdaja. Itt pedig egy kezdetleges vadnyugati cowboly filmet nezunk idonkent a ,,rendszervaltas,, utani idokbol. Az iskola hianya... sajnalom de nem eleg jol szabott oltonyt venni es olyannak mutatkozni akik nem vagyunk. Mindig kilog a lolab.... Ez lesz belole... a sajat tyukjuk nyakat vagtak le, de sebaj, majd lehet tojast lopni a szomszedbol😑
Ez elég , hosszú😂 De amúgy jó helyen kapisgálsz. Egyértelmű , hogy egyes csoport, vagy csoportok, alapok, brókercégek k mindegy hogy kit veszünk bele ; összedolgoznak . Elég kaka év van muszáj valami bevételhez jutni.... Úghogy kb el is vethetjük a cég szidását.. Viszont én meg úgy látom , minél többször eljátsszák annál veszélyesebb az árfolyam emelkedésére nézve. Mert mindenki tudja úgyis kap alul, faxnak álljon be piacira.. Majd alááll 30-50 Ft al stb azt megyünk 200 ra .. Én mondjuk azt biztos nem várom meg 👀de benne van .. Mindegy egyenlőre legyünk pozitívak ..
NEW OPUS GLOBAL