P/BV 0,5171 ~500-ig, ami Q2-ig simán meg lehet ha ilyen tempóban halad északnak, úgy néz ki érdemes venni és tartani. Ezzel a lemaradás/alulértékeltség lesz behozva, ha jól gondolom.
Hát ülj rá az enyémre is :) Értem, amit írsz és ez a legnehezebb. Szerintem nézz rá a grafikonra távolról és hozz egy döntést, hogy vennél vagy eladnál. Túl aprólékosan nézed most, rácsavarodtál, pedig eljött az idő a hátralépésre, nem kell mindent érteni és aggodalmaskodni, inkább objektívan csak a grafikonra konzentrálj. Ez bizony megy, mint állat! (150 óta azon gondolkozom hol adjam el és egy ki- beugrás után még mindig itt vagyok, folyamatosan átírom a saját értékelésemet)
Srácok! Lehet én vagyok kicsit szűklátókörű,de nekem az a bajom hogy minden együtt áll. Eddig akármiben is ültem mindíg volt valami olyan dolog ami pici kétkedésre adott okot. Itt egyenlőre nem látok semmit és ez egy picit megrémít. És az is hogy jómagam még az életben nem kerültem ilyen helyzetbe ahol szinte percről-percre nő az egyenlegem.Persze lehet nekem nem jó semmi,de ez egy picit rémiszt. DE!!! Ülök a kezemen...
NEW OPUS GLOBAL