Erre most be lehetne írni, hogy OV ugyanilyen magas elbizakodottsággal fog épphogy kikapni. Ki tudja? Annak idején 2002 után le lettek váltva, de méghozzá 2 ciklus erejéig! Igaz, 2014-ben is és még 2018-ban is a nép teljesen a Fidesz mellé állt. Ellenben időközben egyre többen kezdenek eltávolodni a Szájer, Borkai, Rogán és társai által mutatott életstílustól. . De mindegy, nem engem kell meggyőzni, én csak az egyik "tanult" (jelentgető) fórumozó írására reagáltam. Mindenki abban hisz, amiben akar.
2018 A magas választási részvételi adatokat látva egy karácsony nevezetű ipse kiállt a tv elé és megfenyegette a köztársasági elnököt, hogy ne merje majd húzni az időt az új kormány kinevezésével. Az elbizakodottság, az önhittség mintapéldája. Csak kétharmaddal kaptak ki. 2014 Közvélemény kutatók és baloldali vezetők sima baloldali győzelem lesz jelentették be. Csak kétharmaddal kapta ki.
Annak idején mennyire biztosak voltak Tarlós sikerében, aztán koppanás lett: nyert Gergely. Annak idején mennyire biztosak voltak Lázár Jánosban, aztán koppanás lett: nyert Péter. Kíváncsi leszek a tavaszra. :)
Ne is foglalkozz velük. Ennyit (sem) érnek. Nem mindenkinek van élete a fórumon kívül... A sok kamu-profillal és újra-regisztrálással elüldözik a régieket. Nézd meg, hányan vannak még itt közülük... Azt is érdemes néha megnézni, ki miket ír be, és lám, semmit nem kap érte! Esetleg egy bocsánattal elintézi, de akkor sem kap érte semmit. Ez bizony egy ilyen hely. Elszomorító.
NEW OPUS GLOBAL