2020 év végén 200-tól menetelt +50%. Az elmúlt egy évben 226-236 valóban fordult nagyjából negyedévente. Ez viszont semmilyen jövőbeli várható mozgásra nem lehet garancia.
a húzogatás 12 hetente történik, szinte óramű pontosággal van egy-egy kissebb hiccentés, de a köztes időkben azonban csak a bukkake megy. A kérdés arra vonatkozott, hogy akik 12 hetente meghiccentik egy-egy nagyobb mennyiséggel, azok mit tudhatnak vagy mit nem, hogy a hiccentések közötti időintervallumban engedik esni 10-15 %-ot? utolsó eset szept 7-én volt. az, hogy mi kéne ide azt tudjuk, de egy ilyen nehéz kampányidőszakban, amikor ilyen sok kiadás merül fel, akko miből gondolod, hogy q3 jó lesz? bizonyára megvannak azok a rések, ahol kényelmesen lehet finanszírozni a kampányt (is). az információt csak a legszükségesebb mértékig adnak. egyszerűen azért, mert nincs min csámcsogni.
Mostmár amondó vagyok rakjatokbe 200k mennyiséget 240 eladásra, oszt lássuk végre melyik tábor az erősebb! 😤😡 Folyamatos piaci eladásokat látva nekem is az az érzésem, hogy itt már nincs vevő (csak kapó)...
húzogatni nem ezt kellene... ahányszor ezt húzogatták már 500 fölé kellett volna ejakulálni... . Kommunikálni kellene Híreket hozni Jó q3-at bemutatni SRV-t kezdeni 350 fölé vinni . Ennyi. A cégnek mindenre amit írtam van hatása, és mindhez van elegendő pénze.
Én is azt szeretném, az MLkedésben vagyok érdekelt és nem egymás baszogatásában. Az meg, hogy velem engedékeny lenne a modi - nem tudom kommentálni. Nem vagyok klón, nem változtatom a nick nevem, csak a képet a poén kedvéért és nem beszélem se le se fel a részvényt. Érthetetlenül nézem nap mint nap ami történik. Nekem anno vertak mindennapi hajrá opus beírásai zavartak nagyon, mert értelmetlennek láttam, látom most is.
Te egy korrekt ember vagy! Szemben a többi semmirekellő pejkabát, vicces2000, stb.vel , akik tényleg csak károsak a fórumra. Az embernek a fórumozástól is elmegy a kedve, ha ezeket és a haszontalan írásaikat meglátja. Szebb árfolyamot mindannyiónknak, és kevesebb rosszindulatút ide a fórumra! 239
NEW OPUS GLOBAL