Én szeretnél a szívból jövő jókívánságaimat tolmácsolni A Lölő és az Andinak, - de ilyen árfolyam mellett ezt nem tudom megtenni. Gobdolom nem én vagyok az egyetlen aki így érez.
Ekkora hulyeseget lofaszt se szamit a nagyvad mert eddig se szamitott ! Ha majd minden nagy tulajnak ettol szamitana a fizetes mint ahogy az opus teljesit na akkor lenne emelkedes ... de addig szarnak ezem ra!!!!! úgy is megvan a penzuk !! Hol erdekli oket hogy a hulye alampolgar aki bizot bennuk keressen par forintot ???!! Inkabb azt is elveszik ! Hogy fene egye meg oket !!!
Hiába jön ide akármi... SRV-re lenne szükség vagy 3 milliárdig, vagy arra, hogy a vezetők csak részvényt kapjanak fizu helyett, akkor érdek lenne a magasabb ár. De ameddig mindenki dőzsöl a pénzünkön, addig nem lesz itt lófasz sem.
Lölő is bemondta, hogy legalább 350-re kell értékelje a piac és az Equilor is megerősítette korábbi 395-ös célárát. Mi kell még? Ja, VEVŐ, az még nincs... De ettől nem kell annyira parázni. Minnyá itt az újabb NAGYVAD, oszt pislogni sem lesz idő, úgy elszáll az árfolyam! ;-) papaya is megmondta, hát akkor úgy lesz .
NEW OPUS GLOBAL