Te cikcak! Az ottonét április 16 felfüggesztette az MNB, nincs kereskedés, ráadásul vezetőség ellen csalás gyanújával ügyészségi feljelentést tettek. Hogy abból mi lesz nem lehet tudni. Azért írtam, annál azért jobb itt a helyzet.
Lehet kereskedni az kereskedés hogy reggel fél rántják 9 Ft-tal és utána meg 8.00 alatt visszaadja érdekes kereskedés....... ja és hétvégén úgyis minuszba lesz az egész
Én teljesen pozitívan állok mostanában itt a dolgokhoz. Lehet kereskedni a részvénnyel, néha azért valami hír is van és ha nagy bukóban is, de valamennyi pénzem azért megvan a részvényben. Ezt ellenben az Ottone részvényeimmel kapcsolatban nem mondhatom el, ott lehet mind (igaz nem sok) 6000 db mehet a kukába. Annál azért itt per pillanat egy picivel jobb a helyzet.
Így van, majd ha 250 Ft-tal feljebb lesz, akkor lehet megjön a forgalom is és lesznek újabb balekok, akik beszállnak. Addig itt a fű se nő. Ha a brokik játszani akarnak megint, akkor ahhoz előbb nekik is dolgozni kell kicsit.
r:238 szép lassan visszamegy próbálták megint beugrasztani az embereket ! de ezek nagyon buták szerintem nem látják hogy ez a szar senkinek nem kell! EMELJÉTEK FEL AZ ÁRFOLYAMOT 611-re ÉS SZEREZZÉTEK VISSZA A BIZALMAT...... akkor majd veszik.... talán....
NEW OPUS GLOBAL