Tavaly év végén elhatároztam, hogy kiszállok a BÉTen mindenből, főképp a veszteséges papírjaimból. Ott tartok, hogy CSAK ez maradt meg, mindent eladtam. Ez valahogy vonz, mint vasorrú bábát a mágnesasztal..
~30 év után vállakozóként és cégtulajdonosként 2 NAV ellenőrzés, 2 építkezés, 1 totálkáros karambol, 1 beteg gyermek után azért be van keményedve az idegrendszerem, nem kell stresszoldót szednem, nem nagyon van olyan dolog ami a szemhéjam felhúzásánál nagyobb reakciót ki tud kiváltani belőlem. De az OPUS.. az a fejemben van.. Ja és így is maradtam "örök optimista", sok huszonéves meg meg akar halni, akár itt a fórumon is..
Ugyan így vagyunk kb mi is. És amikor iszom a magnéziumot, meg este a magne b6 stressz controllt, akkor csak azt kérdezi: "gondolom minden ment csak az opusod esett ugye?" . Leszedtem a készletemet és mindenem ami van pluszos, akár 2 akár 900 napja van készleten. Kivéve az opus. Szürreális.
Ami még bosszant, hogy akár még jó is lehetett volna ez az OPUS história valamiféle nemzethy szatócsrészvényként, de így egyenlőre úgy néz ki csak simán összelopták maguknak fél MO-t.
Nekem van a világon a legjobb feleségem. Mindig mindenben támogat, soha nem szól a pénzügyekbe, mert látja, hogy szerencsére jól megy, jól bánok vele, megvan mindenünk, talán mondhatom, hogy még az átlagon felül is.. de már 2x is mondta, hogy adjam ezt el mert látja, hogy befeszültem tőle, mindegy mennyit bukok, a "béke" többet ér. Jó látja, csak még én nem ismertem be magamnak - várom a sült galambot. Bassza+.
Bele... Nem is kicsit. Pedig én a BÉT-en képzeltem el mindig is, 6 éve csak BÉT-ezek, de rá kell jönnöm lassan magam és a pénzem ellensége vagyok. Pedig itt elvileg jobban átlátom, anyanyelvi szinten keresek, olvasok a cégek után, sokkal egyszerűbb... De ahogy egy barátom mondta pont tegnap: "tőzsdei kálváriád, nyomorod és vesszőparipád az opus. Ha egyszer elsül akkor patent, de ami évek óta megy: abszurd" . Konkrétan a haverjaim fogadást kötnek az opusos szerencsétlenkedésemre :-)
NEW OPUS GLOBAL