Érdekes eszmefuttatás, de nézzük csak a tényeket: Első hsz.-ed a jelentés kapcsán: "Valami nem stimmel. A 2. Félév ez alapján sokkal gyengébb mint az első, ami ismerve a portfoliót kvázi lehetetlen.... Izgalmas lesz a jövő hét. Azt hiszem az srv-re szükség lesz reggel 9-től telibe..." #39451, 2020.04.09. 22:04 Csak úgy süt belőle az optimizmus, ja nem... És nem az első eset, hogy 180 fokot változik a véleményed. Nem vagy te közellenség, nekem legalábbis biztosan nem, kifejezetten sok értelmes hozzászólásod volt már, amiket szívesen olvastam, csak néha mintha nem is te lennél, jönnek a szélsőséges posztok, vagy az optimizmus tekintetében, vagy a fórumozók fikázása kapcsán. Részemről ennyi, téma lezárva, támogatom a minőségi színvonalú, szakmai, a realitások szintjén optimista stílusú fórumozást.
Nem fibo, erre nem működik nekem. Lehet bénzázok. A napi zàró alapján írtam a 20-25ft -ot. De nincs jelentősége. Ment 100%-ot, visszateszt kb 10-15% szerintem ez normális.
Kall Ingredients Kereskedelmi Kft. (ez a társaság a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Opus Global Nyrt. leányvállalata) Megjelent a hadsereg nálunk is...
Nyilvánvaló hogy nem csak én látom. Elmondtam a jelentés előtt is, hogy nem várok érdemi elmozdulást a jelentésre, mert az a mult. És eddig egyikre sem mozdult komolyat. Én nem ordibáltam hogy két számjegy, és 100 forint. Hanem olvastam. Naiv elmebajosnak gondolt mindenki, amikor azt írtam nem rossz, aztán amikor kijöttek az első cikkek akkor hirtelen mindenki pozitiv lett. Aztán a két számjegy helyett nem mozdult hétfőn az árfolyam. Azok vannak a legjobban kikészülve - 252ft-on akik csütörtökön hajtogatták a 100 ft-ot meg a két számjegyet. Lehet hogy én vagyok az aktuális közellenség, de magába kellene néznie néhány embernek itt. Napozzatok, grillezzetek, pihenjetek! Jó hétvégét!
De csak te látod a 4x árbevételt? Mert ha ez annyira nyilvánvalóan árfolyammozgató pozitívum , akkor a piac miért nem árazza? Az hogy "korrigal", nekem nem magyarazat... amikor csak esett mint a kő, akkor ez a fogalom hol volt? Akkor a korrekciókat ujak beultetesenek gondolta mindenki. En eddig csak azt láttam, hogy ha a másik esik, akkor ez is, ha a másik emelkedik, akkor "jaaaaa... hát az más". De mire is szamitottunk, onnan hogy Gal ur a vezer, minden nyilvánvaló...
De csak te látod a 4x árbevételt? Mert ha ez annyira nyilvánvalóan árfolyammozgató pozitívum , akkor a piac miért nem árazza? Az hogy "korrigal", nekem nem magyarazat... amikor csak esett mint a kő, akkor ez a fogalom hol volt? Akkor a korrekciókat ujak beultetesenek gondolta mindenki. En eddig csak azt láttam, hogy ha a másik esik, akkor ez is, ha a másik emelkedik, akkor "jaaaaa... hát az más". De mire is szamitottunk, onnan hogy Gal ur a vezer, minden nyilvánvaló...
NEW OPUS GLOBAL