Ezek a hirtelen vevők valamit sejthetnek. Esetleg vmi bejelentés lesz, vagy ők már tudják hogy a Kall is nagyon jó lesz ma? (egyébként nagyon jó hogy esett az árfolyam mert így olcsón tudta a cég visszavásárolni a Wamslertől a saját részvényt... mármint a cégnek jó...) Nekünk nem jó hogy ilyen alacsony az árfolyam.
Ma majd kommentálom este a Gyuri által kapott válaszokat. Bár sajnos azt kell mondanom zéró új információhoz jutottunk belőle. Mai naphoz meg kitartást mindenkinek!
Helló! Igen ma meg kell jelennie. Én most 16 és 19 közöttre várom. ... A link nem jó de sajnos onnan linket nem lehet áttenni. Lement az OPUS részesedése 83%-ra mert év közben ráemelt egy állami befektető. Üdv: M.
Ezt részletesen, alátámasztható formában kifejtenéd, mert szerintem nemcsak én lennék kíváncsi rá. Egyelőre csak találgatunk, így ha van konkrét megalapozott információd, akkor azt szerintem tényleg sokan szívesen fogadjuk, még ha fájó is.
Valóban jó volt olvasni a levelet, remélem tényleg folyik a munka és lesz növekedés. Csak ez az árfolyam.... tényleg már nagyon a béka segge alá esett. Köszönjük Gyuri!!!!!!!!!!!!
Szia Gyuri! Köszönöm én is, hogy próbálsz életet lehelni a "kisbefektetői" képviseletbe. Annyit azért megjegyeznék és remélem nem veszed bántásnak, hogy legközelebb tényleg érdemesebb lenne nagyobb "idő ablakot" hagyni egy komolyabb, s egyben talán cselesebb (lehetőség szerint több új információt eredményező) levél megírására. Ahogy a klasszikus francia filmben annak idején elhangzott: "szorgos népünk győzni fog":)
NEW OPUS GLOBAL