ugyan már. Itt árfolyam karbantartásra nem kellene több mint évi 1 milliárd forint. Lófasz. Ez az árfolyam a jelenlegi vezetés szándékos akaratát tükrözi. A tulajdonosét már nem hiszem. Sőt biztos vagyok benne, hogy nem.
szemétség, amit művelnek, bárki is az, és még hivatalos is a tőzsdén bármi megtörténhet, sajnálom aki bennragadt úgy 700-800 körül, esélye sincs semmi jóra
Én is szívesen kifejteném erről a véleményem, azonban a politika behozatala nélkül nem tudom megtenni. Pont ezért tiltottak ma a Szopus szakfórumon.Mondjuk ez egy Paradox helyzet, mert már a BÉT kb fele politikai cég, közbeszerzés nélkül 0 HUF árbevétellel.
Én is ezt gondolom ! Ennyi embert megvezetni. Ezek tényleg nem félnek ? Sok ember a vagyona nagy részét befektette ebbe a Cégbe, bízva abban ,hogy tud majd pénzt keresni. A beígért nagy apportok, még a faszkalap J.G. több órás nyilatkozata az Opusról. A mohóság nehogy visszaüssön ! Kell ,hogy csináljanak valamit, mert különben botrány lesz . "Remélem senkit nem sértettem meg '' !
NEW OPUS GLOBAL