"Egyszerüen nincs jobb!
" Tudod ezt modják az "egyistenhívők" is... :) Ezért hívunk titeket hívőknek. :) Az országban több százezer ember van, aki alkalmasabb lenne bármire, mint Viktor. Egyet kivéve: egyházfő.
“Jőn” . Na, nálad is mindent értek már. . Eddig is egyértelmű volt, hogy erős a korreláció a gazdasági/pénzügyi analfabetizmus és a Fidesz hívőség között. Mostanra kiderült, hogy ennél is egyszerűbb a képlet, nem csak gazdasági dimenzióban érvényes ez: szimplán iskolázottság mentén van a törésvonal.
De te tapsikolj csak a “rezsicsökkentésnek”, ami a módszeren túl még növelés is, a nyugdíj megmentésnek, amivel szintén mindenki szarul járt, a 20000 migránsnak és bő 4000 muszlim “menekültnek”, az “adósságcsökkentésnek”, ami szintén növelés... Meg a demokrácia módszeres lebontásának, a komcsi időket idéző állampárti viszonyoknak.
Már válaszoltam. Ennél a gátlástalanul hazug, tolvaj, komcsi módszerekkel operáló, antidemokratikus maffia bandánál bárki jobb. Esküszöm, 2010-ben még én is úgy voltam vele, hogy ha jön egy erős kormány, az még jól is elsülhet. És a béna, szar szociknál csak jobb lehet. Szerintem a rendszerváltás óta elkövetett legnagyobb hiba volt ezeknek 2/3-ot adni, és ez a kormány minden idők legrosszabbika.
Ennyit a kamu rezsicsökkentésről... . “Az E.On ne avatkozzon bele a túl olcsó áraival a választásokba! . Az E.On bejelentette, hogy mivel ők piaci áron adják a gázt, és az most olcsóbb, mint a rezsicsökkentett ár az állami szolgáltatónál, évi 13 ezer forintot spórolhat, aki inkább őket választja. . Németh erre bejelentette, hogy“AZ E.ON NE AVATKOZZON BELE A MAGYAR VÁLASZTÁSOKBA!”. Szerinte "egyértelműen" politikai lépés ellenük, hogy az E.On nem rántja le a fogyasztókat és olcsóbban, piaci áron adja a gázt.” . https://index.hu/gazdasag/energia/2018/02/13/nemeth_szilard_valaha_volt_legerosebb_gondolatait_adta_elo/
nem tart vissza senki, hogy külföldre költözz :-) a németeknél pl. sok önkéntesre lenne még mindig szükség, a migránsok kürül sertepertélni, hogy minél jobban érezhessék magukat pénzed van sok, tehát szsbad a pálya, nem kérdés hogy tárt karokkal várnak:-) főleg ha elmondod majd nekik, hogy magyar ellenzéki aktivista vagy még akár az is lehet hogy kiemelnek majd, és Schulz táskavivőja, vagy vmi hasonló is lehetnél, szerintem mindenképen gondold át ;-)
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül