Engem pl nagyon is. A Fidesz kissebb korrupciot igert elszamoltatast. En ezert is szavaztam ra. Aztan ebbol semmi nem lett sot tovabb not a korrupcio. Ezert ( is ) 2014- ben mar nem a fideszre szavaztam. De sokan akkor inkabb a korabbi elveiket es nezetuket dobtak csak nehogy a fideszt kelljen. Amugy ez onmagaban is hulyeseg mert reszemrol barmikor szavaznek ujra a Fideszre ha legalabb a fele reszeben amivel kritizalom oket valtoznanak de lathatoan erre nincs erdek.
Orbán konkrétan megőrült. . “Orbán feltűnően sokat szidta az ellenzéket . Persze a sorosozás sem maradt el a beszédből. Orbán Viktor azonban érezhetően eggyel magasabb fokozatba kapcsolt. ...a cél a homo sorosensus, a Soros-féle embertípus létrehozása. Ez ellen azonban küzdeni kell...” . https://index.hu/belfold/2018/02/18/orban_20._evertekelo_beszede_feltunoen_sokat_szidta_az_ellenzeket/ . . Homosorosensus... Szerintem elég nagy baj, hogy egy ennyire gátlástalanul hazudozó, uszító vagy egy ennyire megbolondult ember vezeti az országot.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül