Inkább úgy tűnik meglesz. rogan antonio láthatóan megkönnyebbülten állt ott, megúszta a börtönt sok cimborájával együtt. 2022-ben már látszat választás lesz mint Oroszországban, Törökországban. Ha ez kell a népnek, akkor ez lesz :)
Bizony, össze is jött a kormányváltás: az Orbán.III kormányt váltja majd az Orbán.IV kormány, gratuláció minden kormányváltó hevületű fórumozónak, biztos vagyok benne, hogy az eredményben Gyuribácsinak komoly szerepe volt.
Itt tudnak elni. Nekem a dilemma ausztria vs olaszorszag. Az elobbiben sokkal tobb a penz az utobbiban sokkal jobb elni. Del tirol lenne az igazi de az hideg. Itt januarban fagylaltozol kiulsz a teraszra primor arut kapsz. Az emberek kedvesek eleg keves a proli.
"1200 csóró menekültet nem fogad be az ország...." azt ugye nem gondolod komolyan, h ez a szám megállt volna/megállna 1200-nál? ez csak a kezdet lett volna/lenne.
sztem őszintén teljesen félreértetted a teljes szitut... " fideszes világ- és életfilozófia" máshol is létezik és egyre erősebben... nem ez volt a tétje ennek a választásnak és nem is az a pár koszos futóvad ketrecelése és ellátása
A világszemléletem... demokratikus, amit több ponton is sértve érzek Magyarországon. Nem akarok rettegésben élni, amit próbálnak belém hipnotizálni. Magyarországon elfogadott, hogy 1200 csóró menekültet nem fogad be az ország, de 1500 fizetőset - csak azért, mert ugye állítólag keresztény értékrendű ország vagyunk - igen... Az életfilozófiám? Tisztességes, becsületes munkával érni el valamit, nem átgázolva másokon. Tudom, a Fidesz filozófiája, lopjunk el, amit csak lehet és ha erre ilyen erős felhatalmazást is kapunk, akkor tegyünk rá még egy lapáttal. Köszönöm, de a fideszes világ- és életfilozófiát nem érzem magaménak és nem is kívánom azzá tenni.
Moricka. Az en alapjovedelmem most is megvan angliaban egyszer voltam nekem hideg. Az olyan melegszivu embereket szeretem mint te. Kulonben ha lesz topik meeting majd elmondod ezeket ujra. Nagyon varom.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül