skinny boy jó hogy erre jársz, holnap indul a géped Angliába... nehogy lekésd, mert különben ugrik a mosogatói melód... itt már úgysem érdemes maradnod, az alapjövedelmednek lőttek legalább 4 évre... :D
Hajrá Bud pajti! Bux 15K-41.6K! Egyik legjobban teljesítő index volt az utóbbi években! Tőzsdések nem örülnek ennek. Elég nagy baj. Régen azt mondták ha Fidesz nyer, itt minden megy a mélybe.. tévedtek ebben is, mint mindenben. Volt olyan Facebookos ismerősöm, aki törölte a Fidesz ismerőseit. Mi van ott a másik oldalon az emberek fejében? Yo8!
Voros budapest!!!!!!!! Ez bejott. A falu nepe gyozni fog. Javaslom budapest valjon le igy nem kell a falut fizetni mint eddig. Egyebkent biztam a szoros fidesz gyozelemben de ez is jo. Budapest megmentette a becsuletet falura eddig sem mentem. Azert a kulfoldi szavazatok kicsit kozmetikaznak. Az eu pedig lecsap a falu egy ev mulva kaszat egyenesit jol van ez igy. Irtam tegnap is ez a valasztas nem zarul ma le.
Ha ennyire szar, akkor minek jössz többször? Ezentúl ne gyere, jó helyen vagy te Magyarországon. Amúgy nem értem minek kötöttél belém, gratuláltam a győzelemhez, elfogadtam, de mindegy is.
"Szerintem meg nem hogy tőlünk fog lopni a kormány, hanem egyenesen az embereknek fogja adni a pénzt." . Bizony, Orbánnak még a széklete is aranyból van és olyan csoda rendes, hogy mind nektek tojja.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül