A kamatemelési ciklus szerintem még okozhat lemorzsolódást,de nem sokat, 400 ft alá kissé benézhet,de jövő tavasz végére,oszti előtt 440 ft körül várnám, itt már stagnálhat a kamatszint,ami később ismét csökken majd.
Tudom, hogy nem mindenkinek tetszik, az árfolyam mozgása viszont adott, nem én rajzolom...! Sokan vannak beragadva, eldönthetik mi legyen, ezért vázoltam! 1.) Eladják e, ha netán letörik a támasz és visszaveszik, amikor a pingushoz megérkezünk. 2.) Emelkedés esetén eladják e idő elött, hogy szabaduljanak tőle, vagy pezsgőznek egy új csúcson (501.5)! 👍
....a környezetet ők" hozzák létre, ne felejtsd! Azért ha visszakeresed, hogy amikor a csati alján voltunk, milyen hírek/pletykák kezdtek el terjengeni és mi lett belőle. Ennyit a környezetről! 😃 Most hogy a csati tetőn vagyunk, egyre több a kérdés, ja és a negatív infók is előbújnak fokozatosan. A 300 még nem aktuális, remélhetőleg nem is lesz, de a tata már kidobja, mint köv. lehetőség...! Egyelőre nem foglalkozom vele, csak halványan vázoltam...:) Ez csak egy chart, nem kell "részt venni" benne!
Az eddigi 5,9%-ról 4,94%-ra csökkenti a kormány a 2022-es költségvetési hiáncélt - jelentette be Varga Mihály péntek délelőtt. Misike önti a pénzt mégsincs hiány !!!!
Mtelekom