Van egy kis különbség a valódi sas és Te közted. A valódi sas önnön erejéből "sasoskodik" . Te viszont idegen tollakkal, idegen erőből, idegen uraknak...
Olyan vagy mint egy vándormadár, bár azok tavasszal iderepülnek! hmm ja és te saját zsebre is dolgozol? 🤑 Szabad ilyet, vagy ketten vagytok?? El ne áruld a másik nicket....😯
Illetve a tdt,vagy a tlong van,csak azt nem tudom ki az aki meg nem jott ra hogy kontraznak,tehat amig ez a szisztema megy,nem erdemes telonal ilyesmivel probalkozni.
Tudom én ezt, több mint tíz éve gyakorlok ezen a szaron. Ezért veszek mindig záróban. Ha lefelé trendel záróban még lekötik. Ezért mondom mindig, a "péntek záróban venni" szlogent.
Erre a kerdesre nem fogsz valaszt kapni. Ugyanis ez csak ugy mukodik ha valaki allja a cehhet,mivel short,es hasonlok mar kozepes tetelben sincsennek! Magyaran hagynak keresni par forintot,normalis piacon az hogy megveszed 36-on,es adod 40-en ,kirazassal vegzodik,itt a telonal viszont eddig mindig bejott.
többféle hatás van, mert a full laza monetáris politika miatt (is) gyenge a forint, de az igen hosszan tartott és még sokáig tartani is fogják a rendkívűl alacsony jegybanki alapkamatot, az meg kedvező az osztalékos papírnak.
Mtelekom