kedves vagy olvaslak bennetek, sok olajom van, molt nem merem itt piszkálni, ez senki földje az árfolyamban, nekem 110 pont a brokidíjam, napiban 55 szóval ja (felfelé kerekítve)
ha 18090 beleveszek, nem napira 200-on vagyok nullás, necces.
részben igaz, de nem a nyereség akkora részére gondoltál szerintem, hanem a bevételére, nem mindegy
nálunk szerencsére legalábbis az eredmény sokkal nagyobb része marad meg, igaz, mi prémiumban nyomjuk, ahol van árrés
szóval, ha veszel részvényt 100-ért, eladod 110-ért és 5-öt visz a brókered akkor a felét vitte el, nem a kilencvenvalahány százalékát. vállalkozásnál is illik hasonlóan számolni. egyébként nem irigyellek, hogy korrupt piacon kell dolgoznod (megrendelőnek visszatett lóvé), sose volt hozzá jó gyomrom, hálistennek a mi bizniszünk nem így pörög
kedves speki én azon spekulálok, miközben a broki díjon felül keresett dt.-ből vásárolt Antinori Chianti Classica Riservát kortyolgatom, hogy Te valószínűleg soha nem voltál vállalkozó, mert ott 100 egységből, mire kifizeted a dolgozóidat, a megrendelőnek visszatett lóvét, az adót és járulékos költségeket, nos ott jó ha 10-15 % marad neked, és abból sem éltem rosszul, itt az arány sokkal jobb, kevesebb macera, és nem kell a megrendelő seggét sem kinyalni, ja és a Nav sem b@szogat
a kereskedés költségekkel jár
mindenhol
mindennel
ha tudsz jobbat ,értesíts
tudod lehet lázadozni,elégedetlenkedni,és ez jó
csak nem minden esetben működik
ha kivonulsz a társadalomból és kiköltözöl az erdőbe,a postás utánad fog menni a csekkekkel
Ez lehet igaz..csak az a kérdés, hogy mekkora ez a valoszínűség, mert a kis valoszinuséget nagy valoszinuséggel el tudod kerulni. Hosszutávon ugyanennyire fenyeget a broki bedőlése/főleg ha nem eteted/ és a zorbán is.
Egyébként Juvefan trédjét tökéletesnek tartom. Sokszor napokig csak ennyi van a molban.
acceptel értek egyet, ha kitermelődik a brokidíjja plusz nyerő akkor....akkor lenne igaz ha mindent zárnánk mikor visszajött a brokidíj, én úgy számolok mindig h vételi ár mínusz brokidíj....
Ez nagyon igaz csak sokan nem látják. Úgy tőzsdéznek hogy mindent maguknak a brokinak semmit. Jutalékot na nehogymár ... inkább nem kereskedik.
Alacsony jutalék csak hosszú távú majdhogynem érték alapú kiválasztással lehetséges. Megveszed elfelejted és évente egyszer ránézel.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.