hááát, nem jó hír, ez tény... nekem csak Ricsi van egy kis pakkal, azaz 10%-om lesz beragadva, így igazából ordíthatnék az akciós szezon indulása miatt, de sztem nem lesz valódi összeomlás, egyszerűen csak egy igazán kedvezményes vásárlás lehetőségét látom ... erre bővítek még év végén egy komoly tőkét és meglátjuk mire lehet majd használni...
Clintonné a vesztes nem mond beszédet. Kire is emlékeztet ez a liberális (!) bűnöző? Csak nem Mesterházy- ra, aki nem gratulál a győztesnek. Felsőbbre gőgös elitista csürhe!
fuldoklott a hátsó bejárata túlzott mértékű eltömítésétől, ami a beszédkészséget is blokkolta..., de most sem tudna érdemit hozzátenni (azaz, hogy meddig esik majd az árfolyam), hiszen nincsenek alapismeretei sem
Nyugi Pali, most jön egy zsibbasztó pofon, de majd elmúlik a hatása... nincs olyan értelmezhető eszköz, ami jobb lenne a részvénynél... majd visszatérnek a befektetők, mert egyszerűen nem tudnak mást tenni, persze valszeg nem 1-2 nap múlva...
Petike, megszoktam, hogy egy szavadat se érteni, de azért mindig megküzdök az értelmezéssel. Ez most különösen érthetetlenre sikeredett, nem akarnál esetleg érthetőeket posztolni? Vagy ha nem megy akkor valami tolmácsot közbeiktatni?
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.