csak annyi a különbség, hogy a MOLnak nem tesz keresztbe az állam, és a dev. áf. nincs olyan jelentős hatással mint a Ricsinél. Sokkal stabilabb cég, nem rugdosnak bele állandóan, és nincs körülötte annyi bizonytalanság.
Teljesen biztos keresett papper ez,de nem ma..... azt viszont állítom hogy a legrosszabb stratégia az enyém ....ugyanis minden 1.-lapon elég nagy kockázat
.....
solfox
EZ BIZTOS!!!
Matávval égtem meg így!! mikor mindenem abba volt!!
Június után ezt csinálta sokáig az OTP is 5800 és utána 6200 körül. Minden f@sz elemző azt írta, hogy a legunalmasabb papir, nincs benne sztori, rémhíresztelések, stb. Ez megy most a MOL-ban is....
Teljesen biztos keresett papper ez,de nem ma..... azt viszont állítom hogy a legrosszabb stratégia az enyém ....ugyanis minden 1.-lapon elég nagy kockázat
.....
Törölt felhasználó2006. 12. 22. 11:00
Uraim látom az érzelmeket és igazat adok annak is aki venni szeretne olcson meg eladni drágán. Azonban tegnap írtam hogy a finomítói marzsok című elemzés szerintem hülyeség! Merta mol pl nem Rotterdamban finomít , és olcsobb olajat is finomít ,valamint azon is megvan a normális hasznocska mert nem jótékonysági intézmény !!!!!! Mondjuk valóban szebb karácsonyt produkálhatott volna a papír és Így sokan csalodtunk. De legyünk egy kicsit optímisták és lássuk be hogy sokáig nem maradhat ezen a szinten a mol és újból szárnyalni fog. Mindenkinek boldog karácsonyt !
Én is indulatos vagyok, ha molról van szó, mert régóta szívok már vele, látván otp, grafi, fotex.... sikereit.
Megvárom, míg egyszer ezt kezdjük el favorizálni.
mert amugy egy finomitó van ugyis itt!
és minden csapból az orosz folyik!!!
és a szállakat az orosz mozgtaja!
a tözsdén meg te mozgatod a szállakat! :))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.