A szerb gázellátó monopólium, a Srbijagas a Moltól vásárlandó földgázzal egészíti ki télen az orosz importot. A Mol napi félmillió köbméter földgázt szállít mostantól március 15-ig, de ha különösen hideg lesz, akkor a szállítás akár megkétszerezhető, közölték a szerb vállalatnál pénteken a megállapodásról.
200 millió dollár
Orenburg környéki olajtermelőt venne a Mol még az idén
2006. december 23. 16:35
A Mol egy Orenburg környéki olajkoncessziókkal rendelkező céget akar megvenni még az év vége előtt egy orosz lap szerint. link
Kedves MOL-tulajok,
Hat kedvenc papirunk nem volt tul kegyes hozzank az elmult napokban, de az elottem szolokkal maximalisan egyetertve kivanok mindenkinek arfolyamnyeresegben gazdag boldog uj evet!
Hát... az osztalékkal az a bajom, hogy az ki szokott árazódni osztalékfizetés előtt a piaci árból. Persze ettől függetlenül ha ügyesen csinálja az ember, jó lehet az is.
Én mindenesetre a fotexet iszonyatosan elkapkodtam, és a bull előtti napon kiszórtam. (Fél misi nyerőről maradtam le.) Úgyhogy ezt most kiülöm, ha törik, ha szakad.
De ezt az osztlék dolgot sem lenne jó kihagyni,
mert elmegy az a vonat.
Az meg fix, előre kiszámolató bevételt hoz.
Aztán majd egy alacsonyabb áron visszaállni MOL -ba.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.