igazából most már csak az érdekel h kitaláljam h miért így emelkedik....rengeteget lehet belőle tanulni....mert pl amit ma csinál.....az nekem nem tetszik....h igazam lesz e v ennek tetszenie kéne....ha érteném....ezt figyelem
Nincs általános igazság. Egyéni preferenciák vannak. Mindenki a saját pozíciójából figyeli a kereskedést és ítélkezik, meg nyomogatja a gombokat.
Amit én általánosságban látok, hogy sok napizó eladogatta pár szár Ft-os pluszban, mert meg kell becsülni azt is.
Én hosszabb távon nézem, és ha olyan sokat tudtam várni, míg durván mínuszos volt, akkor most ennek legalább a harmadáig megpróbálom tartani a nyerőt is.
De a piac eldönti -mint mindig-. Lehet beragadok, lehet a 15K-s vételem sosem olvad ki.
Más most a környezet, van egy osztaléksztori. Ezt még egy 500-as osztinál is venni fogják, mert nem 20 K az árfolyama. Hiszen 15K-nál is 3 % az oszti. Mi lesz, ha 600, vagy 700 lesz az oszti? Nagyobba bele sem merek gondolni, mert megvádolnak, hogy bilibe lóg a kezem.
nyilván ez így nem igaz, de mondjuk 16 a maxja, mondjuk az innen mondjuk ezer pont és a 14 is....14 v 16-nak van nagyobb esélye...? ez az alapkérdés sztem
Pontosabban: innen már nagyobb az esélye , hogy essen mint növekedjen.
Ez csak egy óvatos megérzés volt részemről.
" Az a biztos ami már meg van ." a kockázatnak is van ésszerű határa.
Az eddigi nyereséget már többen elkezdték realizálni. Kik járnak jól? Ők akik félnek egy nagyobb vissza korrekciótól vagy azok akik még most is belevesznek?
Vigyázat !
Innen már többet tud esni mint emelkedni !
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.