Hát én is még jobban utánaolvastam, de nekem teljesen más jött ki. Azért az ÁPV. Rt. sem lesz hülye, hogy szaré' húgyé' odadobja a részvényeit, úgyhogy zuhanásra - én legalábbis - semmiképpen nem számítok.
TomiBone, valóban 1600 fölött nem sokkal ott van az a kedvezmény, mint a 2000 forintosoknál, DE
jeggyel vásároltnál már másnaptól kereskedhetsz a MOLoddal, és nemcsak jövő májustól (04.27 utáni első munkanap)
MÁSRÉSZT nem 25.500 lesz az áram hanem durván a dec 6-i börzei ár,
AZAZ ha dec 6-án 21.200 lesz az ár, akkor visszakapsz 4.300 forintot a kiegészítő befizetésedből darabonként és még 2000-et is megspóroltál ha kedvezményesen jesyeztél.
Ezesetben tulajdonképpen kedvezményesen 19.200-be kerül kedvezménnyel és ugyanennyibe jeggyel is ha a kalkulált diszkontodat hozzáveszed...
DE tegnap rosszat álmodtam és felrémlett, hogy MOL esetében ilyenkor be szokott hullani az árfolyam, hogy a népek tartogassák egy kicsit a jegyzett papírjaikat :-D
Innen nem jöttem rá semmi jóra hogy msot melyik olaj árat kell nézni,mert azt mondták itt hogy a mol nem a Brenttól veszi ug y hgoy mind1 annak az árfolyama!
Na jó, azt hiszem, ebből inkább kimaradok, és türelmesen kivárok valami frankó, magas árat, ahol szépen, kényelmesen eladom a meglévő részvényeimet, nem kezdek el variálgatni...
A 25.500 a maximum ár, de erre az esély minimális, mert súlyozott átlagárral fogják számolni az eladási árat. Tehát nem valószínű, hogy 21.000 ft-os árfolyamnál valaki 25.500-at ad érte. Más. Szerintem a kárpót jegyek bevonásának árfelhajtó hatása lesz a Mol részvényekre, mert akinek van kárpótja, az relatíve olcsóbban kaphat részvényt ( kárpót-árfolyamnyereség realizálás).
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.