mit gondoltok? ezelőtti héten minimális forgalommal csak épp h tartotta a 13,5K , ma meg elég jó forgalommal zuhant... akkor irány megvan... mehet még lejjebb?
Szerintem azért, mert a ruszkik beijesztettek az ukrán államcsőddel.
Ami - lássuk be - nem teljesen kizárt.
Nyugatról nézve meg mi is olyanok vagyunk, mint az ukránok, csak egy kicsit rosszabb. :)
Valaki meg tudja mondani, miért esett ma a BUX 2,5% felett? Mert a MOL-nál kijött a gyorsjelentés (ami olyan, amilyen), de a többi papír (és nem csak BLUE) esetében mi váltotta ki a mai óriási esést, történt valami, amiről lemaradtam?
A hazai jog szerint piacbefolyásolásnak minősül az olyan ügylet kötése, vagy ügylet kötésére megbízásadás, amely hamis vagy félrevezető jelzéseket ad, adhat az adott pénzügyi eszköz keresleti vagy kínálati viszonyairól, árfolyamáról. Továbbá: az olyan ügylet kötése, vagy ügylet kötésére való megbízásadás, amely az adott pénzügyi eszköz árfolyamát mesterséges, vagy rendellenes szinten rögzíti.
Piacbefolyásolás az olyan ügylet kötése, vagy ügylet kötésére megbízásadás, amely színlelt, illetve amelyben bármilyen más formájú megtévesztéshez, manipulációhoz folyamodnak.
Kérdem én, a Hóvégi záróárbeállítás minek számít ?
Az is mesterségesen állítja be az árat, és Shortos Gyurit is azárt büntették, mert aki a záróár szerint kereskedik, azt megtévesztette.
Pár napig hanyagolni fogom a netet,jön a tavasz,irány a kert:),jobb lesz ha más dolgokkal foglalom le magam,a céláram úgysem mostanában teljesül,akkor meg minek nézegessem.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.