mint ahogy mindig is volt és mint ahogy sok minden másnak is.
nekem abból van egy kicsit elegem a fórumon, mikor vki 1 nap 8-szor hozzászól és ebből kb. hat hsz. "mongyá le, rohadj meg xy politikus" típusú hozzászólás... nem kötelező tőzsdézni, aki még is itt forgatja a pénzét az számoljon azzal h időnként a politikusok, jegybankárok, stb. beleköpnek a levesébe és nem csak kis hazánkban hanem a nagyvilágban is.
ja, mert az h vkik állandóan pártpolitizálnak csak azért mert rossz poziban vannak az aztán ide illő... mostanában nagyrészt ilyeneket olvasni a topicokban. én is szívesebben olvasnék elemzéseket, nézegetnék grafikonokat, stb. de vannak akik itt élik ki vitya iránti "szerelmüket" sajnos.
az aktivisták a ti oldalatokon vannak ha jól tudom. kérdezd meg gordon haverodat! amúgy te vállaltad fel a képviseletüket a fórumon nem? legalábbis a neved ezt sugallja. meg aztán rájöttem miért haragszol annyira a jelenlegi kormányra. a Sanyi a múltkor megkérte a kezed, de rájöttetek h nem tudtok egybe kelni vityának köszönhetően.
ui.: most sem én kezdtem, de amilyen az adjon Isten...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.