Páran vagyunk így ezzel :) Kicsit amiatt aggódom, hogy a dow és a dax tartson ki addig, amíg ez visszavánszorog... Úgy látom a túladottság semmit sem jelent. Rossz hír és öntenek mindent itt. Biztos a "kiszámítható" gazdasági és politikai környezet tetszik Mo-val kapcsolatban a külföldieknek is. Lehúzzák rólunk az utolsó bőrt is, de az sem elég...
Nem akartam zsákbamacskát molyval, ezért telko,richi,otp hármast is zsákoltam mellé, de hihetetlen módon mindegyik f.ssá változott... ejjjjj...
Én nem akarok negatív lenni, és ezt majd mínuszoljátok le nyugodtan,de a mai nap a maxos nyitással, és a minimumon zárásal, egy fekete marubozu gyertyát alakított ki, legutobb amikor ezt az alakzatot láttam mollynál utána esett jó pár százat... 18400-ról 17800ig...
A legjobban az "fáj", hogy most hónapokra (?) beragadtam és csak kb. nullszaldós kiugrásra van esély később 18-18,5K-n .., mert addigra annyira "kifárasztanak", hogy szinte gondolkodás nélkül eladom...
Persze,hogy erről írnak mert vagy poziba vannak shortal,és további esést generálnak,vagy veszik és mindenki mást shortba ültetnek,majd kikapják és up ezerrel,persze a többség meg csak néz........
Vicc amúgy az elemzésük nagy része........
Undorító volt ez a maximumon nyitó minimumon záró játék. A tegnapi átlag 16747 volt ,a mai 16762. Minden elemző arról ír,hogy mi van akkor ha elesik a 16600. Arról nem írnak ha netán mégsem esne el, felmegyünk az égbe.
addig nem megy le nem lennék meglepve,ha megint mindenki lent várná és elindulna hírtelen fel,csak,hogy biztos legyen a short kiütés,fentebb meg ismét beragadjanak a longosok......
Tavasz végén megkapom a 1/4 évi bónusz zsetont és újrakezdem a játékot, csak Mollyt hagyom ki belőle. Most már túlságosan fájna, ha eladnám, marad a kivárás ebben..
Ha a ciprusi helyzet fokozódik akkor 16k-ig szerintem lemegy, otp-t meg majd szétvágják.. a telo, meg a ricsi fogja a buxot tartani. Meglátjuk, hogy alakul a ciprusi helyzet, ha jól akkor innen elindulhat fel. Figyelni kell...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.