Pedig ma fordulásra számítottam már 16.600 környékéről, de ilyen ciprusi hírek mellett kíváncsi leszek meddig szakadunk. Mert ugye abban a magyar piac profi, emelkedésben kevésbé... Tudom, hogy a tőzsde mellőzi a logikát, de a bankbetét adóztatása elviekben csak az OTP-t és az FHB-t érinti jelentősebben.
Valószínűleg igen..., bár érdekes, hogy ezen gondolat mentén mindenki be van ragadva, aki "magas" célárfolyamot határoz meg, és persze aki meg "alacsony" célárat vízionál, az meg venni szeretne. Az a baj, hogy ma már elég hiteltelenné vált a célárfolyam meghatározás, pláne, hogy egyes papíroknál brutális különbségek is vannak az egyes célárakban, pl. lásd Richter (Erste,BoA) kirívó példáját...
A MOL gyengén teljesített a mai kereskedésben, a cég részvényeinek árfolyama a reggeli emelkedést követően folyamatosan csökkent a nap folyamán. Tette ezt annak ellenére, hogy a korábbi tartásról vételre javította a MOL-részvényeire megfogalmazott ajánlását a Raiffeisen, ezzel párhuzamosan pedig célárfolyamát a korábbi 19 600 forintról 20 500 forintra módosította.
Hmmm...
Igen van egy ilyen elképzelésem nekem is......elég komoly pakkok voltak!
Na azárt a para is bent lehet bár holnap sztem semmi nem lesz.......hétfőn lehet up ha addig usa és eu nem paráztat be.....
azért nyomtak le mindent, mert féltek, hogy 15.-én rágyújtják a parlamentet a FIDESZ-re. De orbán ezt is elintézte, megrendelte a havat. így nehéz lesz felmenni tüntetni.
Lehet, hogy ezért nyomták lefelé, itt valaki baromi nagy tételeket vett, és hétfőn elindul felfelé???Megnéztem a kötéslistát több ezer darabos pakkok vannak.
határidős kifutás volt, lezárták a pozikat. Ilyen szokott lennei.
88K fogta alulról. Ez bíztató... Jövő hétre a jenkik nem szakadnak be, akár szép emelkedés is lehet.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.