Valóban, rossz helyen néztem. Szóval látod, hogy már csak 1 ezres a 07 vége. S ugye 19 ezerről indult az esés, amikor minden szép és jó volt. Nem kockáztatok.
A WTI kezében van az árfolyam.
A recessiós félelmek általi kereslet csökkenés árfolyamesést okozhat. A többi befolyásoló tényező hónapok óta ismert, abban nagy meglepetés nem lehet, esetleg a DANA pakk, ha maradna.
16510-re raktam be ajánlatot, de 600 fölött valamivel volt az alja azt tudom. Még átgondolom. Ilyen alacsonyan már necces a 07-s certi, nehogy tovább essen s kiüssék.
Figyelj én ott vártam, és 30ft-al fölötte fordult.
17-17.300-as sávban, a közelmúltban többször is elakadt az emelkedés.
16.600+100ft brokidíjnál, ha a tökölődésben akarsz kiszállni, e fölött nem éri meg kockáztatni a pénzed.
A kiütési ár a lényeg. A 07-sé 16 ezer alatt van kicsivel. A 04-é pedig 13606-nál.
Felrémlett a tavalyi 15 ezer, nekem ezért fontos most.
Eladni mindegyiket el lehet, mert van árjegyző, tehát a forgalom nem érdekes annyira ott.
Arra számítottam, hogy a második Dana Gas-s eladásig, ami májusban lesz, azért még felkúszik 18 ezer fölé. Nincs most Mol-m, csak 04-s certim. A 07-st szerencsére időben eladtam, azon volt egy kis haszon. Na sebaj akkor most én is várok.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.