Az induló árhoz viszonyítva lehet megadni 150-200 ft-os árat , persze egyáltalán nem biztos, hogy bejön ...
amúgy lassan minden zöldbe hajlik, molly meg örülhetek, ha nem lép át a mínusz 1%-OT ..
Nem egyértelmű egyik reggel sem hogy meddig szúr le, ma pl felfelé indult kicsit, így a short lehetett volna nyerő, de az is csak kicsi távon. Azért van erő menni is, veszélyes üzem az is. Sokszor lemaradtam a vételről de pl 18420-al már teljesült volna jópár korábban, de akkor ennél lejjebb raktam, így mégsem.
Én is itt küzdök, de 17 ezernél nem vettem bele, mert azt hittem van lejjebb. Láttam hogy tavaly járt 15 ezernél is. Aztán év végén nem ment sokkal tovább lefelé, majd beindult ezerrel felfelé.
Jahm, most az a legjobb technika, ha reggel eleve beállítod egy általad remélt árra pozitól függően eladásra vagy vételre. Ma simán eladtam volna, ha figyeltem volna és akár te is kaphattál volna lent egy időzített vétellel ..., erős le- és felszúrások vannak mostanában errefelé ...
420-nál voltam próbavétellel, de 440-nél fordult. Pedig fordult már lejjebb is, de most nem jött le értem. Kb ez a sáv már megy egy ideje 18300-18400 -> 18600-18700
Tudom, jópárszor üzleteltem a sávban. Most is kereshetnék újabb beszállót, ha 800-on vagy alatta picivel dobtam volna. Dühöngök is rendesen a kihagyásért.
Azért az elmúlt fél évben a 17200Ft-os átlagárról feljött a 18500Ft-os átlagárra és szépen lassan emelkedik. Fél év múlva a 19700Ft-os középár is elképzelhető. Az nem rossz ár, csak türelmesnek kell lenni.
A MOL ismét a 18000-19000 forintos sávban jár. Volt már erre példa, akkor nem sikerült kitörni felfelé. A sáv alján szerintem lehet speki vételekkel próbálkozni….
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.