sztem most már árazzák az mnb kinevezést (mindegy, hogy matolcsy vagy más: lefelé áraznak)
de ez még semmi, akkor lesz egy nagyobb kör lefelé, ha valami hülyeséget csinálnak a kasszakulccsal a nyakukban...
Volt már olyan,hogy mindenki a korrekciót várta,berendezkedtek shortra és csak nem akart jönni,hanem ment tovább fel,kicsit ez az érzésem megint.......
Őszintén,nem tudom......le 40% fel 60% talán!mnb inkább otit ütné meg negatív dolgok esetén de sztem ezt árrazzák majd lassan,egy pozitív dolog esetén oti száguld majd 5k ig simán,na akkor megint mol lemarad,szóval lehet nekünk a mostani mnb híresztelés lenne jobb!
hát optimista meglátás, de nem feledjük, itt a bizonytalanság az MNB körül, a külföld korrekciója várat magára, sok jót nem sejtet, felfelé kellene kilőni, hogy legyen miből leadni, így gáááz lesz...
Nagyon manipulativ,két scenariot vázoltam fel magamban az elmúlt napokban!
Folytatodik ez az adok kapok,és meglájuk shortos,vagy longos nagyok nyenek....
Ha a "shortos",akkor simán benne van a 17600-17800 rövid távon!
Ha viszont a "longosok" nyernek, áttöri hamar a 19k szintet szignifikánsan és beáll 19,2-19,5 közé,ha itt marad és emelkedik,sokan beszállnak ismét és simán elmegy 20k -ig4
Fundásan nem itt kellene lennie,na de manapság,egy kicsi rossz hír, negatív pr és oda a bizadalom!
Nagy a csend szinte semmi jó hír nem jött ki,mondhatni semmiről,lehet készítik a terepet a kilövésre,és shortba ültetnék elötte a jónépet?
Nagy kérdés!
Hát örülj neki én kb 18400as átlagommal 1.5 éve várok rá, hogy eladhassam, az elbukott kamatokról nem is beszélve, nagy szar!
Most pedig úgy fest, hogy ezen a szinten erőlködik amikor 19k volt akkor a dax kb 7700 körül araszolt, most meg már 800 felett van, tudom ne hasonlítsam, de valamilyen szinten mégis kell, mert esésben leköveti, sőőőt túlságosan is, nem értem mi van ezzel a szar magyar piaccal!!!
Nem tudom szisztematikusan próbálják lenyomni,lent tartani,de közbe kiveszik a nagy pakkokat,ergo vkik veszik!Még most is úgy gondolom pár nagy harca ez short és long miatt!
De kezdem unni én is múltkor eladtam a pakkom egy részét 19k körül (17,3k vétel volt) gondoltam megtartom hátha töri 19k és megy 19,5-20k közé,eddig tévedtem,és lehet megunom és eladom 18,3k-18,5k között,mert ez már kezd kicsit fárasztó lenniHaszon jó így is december óta tartogattam,tartogatom, ez nálam már nagy idő!
De miért nem engedik csak ez a kérdés???
Ilyen forgalomnál elég egy 30 milla és máris lenyomják, ez mi???
Külföldben, ha lesz egy 3-4 % korrekció akkor 10%-ot beöntik, vagy mi lesz itt???
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.