Valamelyik topikban azt írtam, hogy senki nem gondolhatja, hogy a DAX amit most csinál az trenderősítő zászló, mert annak a célára 8300 lenne.
Most akkor lehet, hogy az, mert már nem vagyok biztos az ellenkezőjében, főleg ha a Nikkei-re nézek.
ezen már én is csomót filóztam. sok véleményt végigolvasva arra jutottam hogy csak az lehet a megoldás, hogy saját valutában vannak eladósodva, és ez felfog minden nagy hasalást. lásd még Japán...
Az én diagramomon az MACD-nál a fent lévő sötétkék vonal visszahajolt a lent lévő világoskék vonalhoz. Ez nálam már az jelzi, hogy árfolyam hamarosan csökkenni fog. Szerintetek hol lehet a max, ahol már nem megy feljebb? 19.000Ft vagy kicsivel felette?
Hmm, Egisnél elképzelhető ma némi emelkedés: link
akkor talán itt is lehet ma újabb emelkedő, mert amúgy eléggé fej-váll formula íródik ...
legrosszabb esetben legyen meg az 5 Ft-os emelkedés, Mátyás tiszteletére (555)... (haha)
Hogy működhet ez USA-koknál, hogy a lazítással nyomott, fedezet nélküli pénzből állampapírt vesznek, és működik. Egyik zsebből a másikba. Mostanában azt próbálnám kitalálni, hogy az elkerülhetetlen inflációnak milyen hatása lesz a rv. árfolyamokra. Bankokra tartom a legveszélyesebbnek, mert ha kintlevő hitelek kamata kisebb mint az infláció az tőkevesztéssel kell hogy járjon + a félelem a betéteket elapaszthatja, mert olyankor költeni érdemes, nem takarékoskodni.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.