Én is erre gondoltam, sokszor visszaszúr oda másnap, ahonnan felrántották, meg van az esélye, hogy 800 körülig leviszik. de ez attól is függ, hogy a brokik mit akarnak, megint nagy játszma folyik a háttérben...
link
"Ha a tőzsde alacsony forgalommal korrigál lefele, az a legbiztosabb jele annak, hogy egy nagyobb fordulós nappal az emelkedés tovább folytatódhat, így nagy eséllyel felfelé vehetik az irányt a blue chipek a következő napokban"
Jójó, de ilyenkor könnyü vérszemet kapni:-) :-) :-) bár azért kiváncsi leszek a holnapra, ez nagyon brutál felrántás volt. Ha a nagybüfik játszanak most akkor siman benne lesz a 21k, mert nyomják föl az árat, a kisbüfik is fellelkesülnek, és hipp-hopp csucson leszünk!:-) :-) :-)
Jójó, de ilyenkor könnyü vérszemet kapni:-) :-) :-) bár azért kiváncsi leszek a holnapra, ez nagyon brutál felrántás volt. Ha a nagybüfik játszanak most akkor siman benne lesz a 21k, mert nyomják föl az árat, a kisbüfik is fellelkesülnek, és hipp-hopp csucson leszünk!:-) :-) :-)
Nem rossz záróár (!), dühítő, hogy pont ma szarakodott a NetBrokerPro-m... (új verzió települt, de a céges gépre nem engedte, csak az otthonira) és gyakorlatilag nem követtem az eseményeket: 800-ról elméletileg eladtam volna záróban egy újabb bőrt lehúzva Mollyról.
:):):) hát itt meg mi a nyavalya történt??? :):):) hazaérek és ezt látom :):) meg lesz a 20k-m hétvégére ezt már egyre biztosabban érzem, lehet el sem adom 20k-n, megvárom a 21k-t:):):):)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.