Azért szerintem van különbség, én legalábbis jobban le tudom kereskedni a molt, mint az otit! Egyedül novemberben nyúltam bele nagyon a hülyeségbe, de ha ez igy folytatódik, abból is jól fogok kijönni,, de addig egész szép nyeröket tudtam kihozni belöle.
:-) :-) mondom én szépen csendben, de mollyika is araszol felfelé, szépen építkezik! Valami, valami, valami van!! Ha át sikerülne ütnie a 19k-t a héten... visszatért a reményem!
Az a baj az otikával, hogy a spekulánsok martalékává lett, akik ugy mozgatják ahogy akarják, az, hogy azzal a papírral keres valaki a spekiken kivül, az puszta szerencse kérdése. Ha pont jókor szállsz be jó helyen. Erre a papírra nem a hirek, világ helyzete, piaci hangulat hat, csak a brokik játszadozása mozgatja, igy nehéz is eltalálni az irányt, lutri vele kereskedni!
Na ugye, pedig az otp sokkal jobban mozog ár/érték arányában és mégis így van..
Én már régóta itt chatelek, és emlékszem legendás deral-ra, vonalra, akik 1000 forintra vizionáltak a papírt, valahogy mem lett annyi és ők is eltűntek:-)
No igen csak szerintem sokan vagyunk így, hogy kiugrottunk az otpből és gondoltuk megpróbáljuk a másik papírt, mert azok viszont rendesen lent maradtak áruk alatt, mol ricsi...
Egon elemzése a molra, jó vicc mai:Behalt kitörés, a 18500, a kis bázis teteje elesett. Sőt, ezzel az eséssel az emelkedő trendvonal is megtört, az 18500-on már ellenállás. 17900-on a korábbi bázis teteje támasz. 18150-en a korábbi mélypont köztes támasz.
Egy Elliott ciklus hullámai szerint esett rövid távon - vesd össze Richter !
Törölt felhasználó2013. 01. 17. 10:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
hát én is gondoltam erre, de nagyon meg lennék lepődve! De valami bejelentés valakitől szerintem lesz!!! Nem tudom, de szerintem nemsokára okosabbak leszünk!!
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.