Ahelyett h a mollal foglalkoznának, az bazzeg nem izgatja őket h 16.000...amúgy szédület reggel hallgattam a kossuton orbánt...annyira öntelt és magabiztos mintha az ő szarát enné mindenki...én mondjuk az előző garniturát is baromira hibásnak tartom mert miattuk lett a 2/3-d
és sok mindenek a 2/3 az oka...
jövőre már kampányolhatna ezerrel taplós kihívója, aki szembemegy a rendszerrel. hol van? ki lesz a jelölt? miért tetszhalott az egész ellenzék fővárosi szinten is? mi ez az önkéntes bénultság, száműzetés, ami miatt meg vagyunk fosztva a választási lehetőségtől? ez egy komoly gond
Ühüm. Úgy érti.
Várj, megkeresem és idézem, mert képtelen vagyok szó szerint megjegyezni ezt a tömény hülyeséget:
"...ha nem készülnek el a technikai fejlesztések, akkor emberek szednék a dugódíjat, bár a részletekről nem beszélt a főpolgármester."
Márpedig mi más is történne, mint hogy nem fog elkészülni. Egy ilyen térfigyelő-ellenőrző rendszer több milliárd forintba kerülne (vajh honnan teremti elő rá a pénzt), ráadásul összesen 1 év áll rendelkezésükre, hogy körbekamerázzák Budapestet a behajtási határokon. Arról nem beszélve, hogy még az sem dőlt el, hol lesznek ezek a határok. Egyébként szerinted pl. a Hungária körútra hány mellékútról lehet ráhajtani ? Minden sarkon áll majd egy ellenőr ?
Még jó, hogy a humorérzékem nem hagy cserben ilyenkor, mert lassan ebbe az idiotizmusba bele lehet dilizni.
lemaradtam: úgy érti, hogy jegyszedő néniket rak ki? az nagyon vicces volna. nyilván a térfigyelő rendszerre építenének és mobilon vagy egyéb módokon megvehető napijegyre, nem?
Olaj dupla alj szagú. 100 alá nem akarják engedni. Mol-nak ez jól jöhet, de a gazdaságot megfojthatja.
Dugódíj az nem csak az örömlányokra vonatkozik?
Azt hiszem én félreértettem az egészet :)
Jó Reggelt !
Kancsal köcsög ??? hehehe....újfent besz@ratta a bankokat egy kicsit.
Nekem azonban sokkal, de sokkal jobban tetszik, amit Tarlós mondott a dugódíjról: val.színű emberek fogják azt szedni.... basszuska...:-))))))
Remélem ez komoly, mert viccnek egy kicsit durva.
Magyarázat talán a kis forgalom és kivárás a hétvégi Görög eredményre. Holnap még adhatják, enyhén még mehet lefele, péntek is lesz, az ugyebár inkább eladási nap szokott lenni.
Persze hogy NULLA a forgalom!
Akinek volt egy csöpp kis ESZE régesrég ELVITTEN INNEN A PÉNZÉT!!!!!!
Ember nincs aki ide fektetne pénzt!!! Max robotok kereskednek, ez igaz lehet!!!
TETVES ROHADVÁNY BÉT...
Na, megyek is, nem idegelem magam ezzel.
Amúgy köszi mindkettőtöknek, de már tényleg felfordul a gyomrom ettől a szánalomtól ami itt folyik...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.