Na jó, azért nem lettem nagyon mérges kisfiú kinézetű, mint Máthé Kriszta a híradóból (az is hogy eltűnt hála az égnek a férjével együtt), csak épp kezelhető és sokkal fiatalosabb. :-)
Én a magam részéről teljesen lemondtam az elkövetkező 2 évre a tőzsdéről. Itt érdemi mozgolódás - az esésen kívül - nem lesz, amíg ez a banda hatalmon van.
Ez szilárd meggyőződésem.
Ez már döfi. Részvényenként 450,- kemény, ropogós magyar forintocska.
Már most nagyon erősen töröm kicsi buksi fejemet, hogy vajon mire költsem ezt a mérhetetlenül hatalmas összeget.
Néhány karton ásványvizet vagy netán 5 db lanolinos babaszappant vegyek-e belőle ?
Na de félretéve a tréfát: 4 éve növesztett, immár erősen hátközépig érő hajkoronámtól tegnap részben megváltam, így most vehetjük úgy, hogy új frizura, új élet... hurrá happy minden, MOL is egyszer rájön, hogy néha eljő az idő a megújulásra és folytonos, szakadatlan esés-oldalazás után nem ártana egy kis emelkedés ! :-)
Egyébként mi ez a "gyökerek, trollok" és hasonló szépségek ? :-)
Szóval: Ha tegnap zárás után a számládon volt, akkor ma már akár mit csinálhattál vele.
adhattad-vehetted.
Ha magasan adtad, és alacsonyabban vissza tudtag venni, és a brókereden kívül te is kerestél( ez a mai napon lehetséges volt) akkor csak gratulálok neked.
Most egy kicsit cinikus leszek!!!
Még jó, hogy ennyi "sügér" kereskedik itt a bét-en, akik azt a minimálisat sem tudják, hogy az osztalékért elég egy éjszakát pihennie a számláján a papírnak.
Na az ilyen emmbereket lehet jól lehúzni.
Persze, hogy nem, de az én esetem más. Nekem volt, meg van is, csak ma egy "ál shortot" csináltam, és felmerült a kérdés, hogy osztalék szempontjából nekem most van T+3 napon részvényem, vagy sem?
Jó! Én nem szólok bele ki,mit csinál mert aztán csak hülye leszek meg jujj ne már! Ha valaki tudni akarja,hívja a mol vonalat vagy a Keler zRt-t. Mindkettő elérhetősége a neten.
A T+3 azt jeleni,hogy a fordulónapon a tied kell legyen mert akkor kell megkapja a Keler zRt a brókeredtől az adatokat,hogy be tudjon jegyezni a részvénykönyvbe.Tehát tegnap vetted,péntekig tartod aztán csinálsz amit akarsz.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.