Év elején "nagy optimizmus" volt a semmire! Most meg nagy pesszimizmus van, szintén a semmire! Nem értem én ezt a piacot. Lehet hogy kevés hírt olvasok, vagy csak mások nem kefélnek eleget, ezért ilyen pesszimisták! :D
szia Kriszta:) kösz h hiányoztam:)
hát nehéz minden ebben az országban...hihetetlen mi folyik...a tőzsdén is...nevelőapám nincs jól, elfelejtettek neki vérhiggítót adni és trombózist kapott...nagy fájdalmai vannak és most nyolc hétig a trombózis miatt műtteni sem tudják...nagyon megvisel bennünket...sokszor váratlanul intéznem kell valamit...ezért sem tőzsdéztem...ma azthittem tudok valamit csípni...nem tudtam...ez van...idővel azért talán jó lesz a mai vétel...meg remélem a tieid is...kitartás: B
Szia Balázs,
Üdv. ismét a MOLly tulajok között :D hiányoztál... már arra gondoltam, örökre kiszálltál ... én benne vagyok majdnem full tőkével (MOL 19200/100,ÉGISZ 15-16 között/146,OTI 4 felett/1000)... napok óta csak mozi... mondjuk ma picit másnapiztam OTI-val pár óriás pöttyösre való összejött ... van még egy kis pénzem, MOL-ban gondolkodom, de csak 18 alatt szánom rá magamat. Ha nem, akkor nem és nem... Nagyon nehéz :(
Lehet, a többieknek elment a kedvük amin egy cseppet sem csodálkozom. Nagyon megútáltatják a zemberekkel a tözsdét IS. Az én legsikeresebb tőzsdei évem amúgy 2010 volt, de idén elképzelhető hogy felélem :((( Valamelyik nap ricsit nyomták le egy ezressel záróban... már semmin nem tudok meglepődni.
"papád" hogy van ?
Szió... :D
hát thomas szar a bét na...te se állsz jól sajna...én ma visszaszáltam 18570en molba napira akartam...nem jött be...döbbenet mire képesek a kis buzik záróban bent álltam eladáson 17.03 perckor 19000 felett volt az indi el is mentem a géptől h oké valamennyit nyertem bejött az elképzelés... majd megnézem...ebből lett 18400...nem is értem...h a 19000 felettből h lett 18400 három perc alatt...na ezért is utálom a bétet mert itt tényleg csak az a pénz a biztos ami a zsebedben van...
OTP-m van 4110-ről, már vagy 3 hete képben van az EGIS, a fej-váll alakzatból számolt 14,400 célár az nagyjából bejött, nemtom uppos OTP, downos EGIS napon lehet érdemes lenne váltani.
az indi volt 19000 felett is na mondom bejött az elképzelésem hát nem jött be...de h a faszba lett belőle 18400...valaki adja de elfogy neki ahogy a topik is elfogyott:(
Itt stagnálás van, valamire várnak. Nincsenek külföldi befektetők? Ha meg megindul, akkor kilő, mint a rakéta. 19K-átlépésekor javasolják a vételt. Persze venni lehet mindig.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.