Pozícióból nehéz raciónálisnak lenni de meg kell próbálni!!
Én 21620-on vettem pénteken a zárás előtt!!
borzasztóan örültem a nyitásban és ahelyett hogy eldobtam volna rögtön szép hozammal,végignéztem 22000-ig!!!Itt dobtam!! A jó hír az ,hogy végül is a tőzsdén bármi megtőrténhet,meg az ellenkezője is!!
MIndenkinek drukkolok,hogy minél többet kaszáljon ha már nekem nem sikerűl!!!
Aha, hát úgy tűnik, ezek a hírek kihagyják, hogy a belpolitikai helyzet még mindig nem árazódott ki a MOL-ból. Szerintem a hét második felében már stabilan 22k fölött fog menni a kereskedés.
A Wood & Co elemzője, Bram Burningnek a véleménye szerint a magyar olajtársaság harmadik negyedéves eredménye pozitív meglepetést okozott, amely a feldolgozási, és kereskedelmi üzletág teljesítményének volt köszönhető.
Tozsdeforum.hu
A szakértő azonban figyelmeztet, hogy bár a piacon pozitív nyitás várható, de a MOL részvények már 4%-kal erősödtek az elmúlt héten a PKN várakozásoknál kedvezőbb eredményének hírére. Ráadásul a MOL figyelmeztette a piaci szereplőket a magyar kormány megszorítási csomagjának negatív hatásaira is - írja a Dow Jones Newswires.
A MOL harmadik negyedéves eredménye a várakozások felett alakult, amely a feldolgozás-kereskedelmi üzletág várakozásoknál lényegesen magasabb EBIT-jének volt köszönhető - nyilatkozta egy üzletkötő a Dow Jones Newswiresnek.
Tozsdeforum.hu
A finomítói üzletág rekorderedményét a benzin marginjainak júliusi és augusztusi kedvező alakulása segítette, a dízel marginjai pedig szeptemberben is jól alakultak. A csökkenő olajárak emelték a kereskedelmi aktivitást. Az üzletkötő azonban azt is kiemelte, hogy július, illetve augusztus óta a marginok jelentősen gyengültek, és az olaj árfolyama is stabilizálódott, ami azt valószínűsíti, hogy a MOL nem fogja megismételni ezeket az erős számokat.
A 200 napos szintjén egy harami doji star. Nagyon kiment a Bollinger szalagok közül, vissza kell térnie közéjük / be kell várnia őket. A csütörtöki a második rés volt, ma esetleg a gyorsjelentésre csinálhat a nyitásban még egy rést, de az már kimerülési rés lesz.) Egy mai magas nyitást követő piros gyertya fordulatot jelent.
Figyi, ez azért nem biztos, hogy így van, nem egy kereskedési napot (sőt, rengeteget láttam), amikor a MOL homlokegyenest a másik irányba ment, mint az olaj. Ha nem hiszed, akcje-n nézz MOL-olaj összehasonlító grafikont!
Sztem nem kell kapkodni!
Az idén lesz ez még 24 k+ is.
Lehet, hogy vágyálomnak tűnik a jóslat, de a számok magukért beszélnek.
Meg kell várni, hogy ezt ne csak a spekik vegyék már észre. :-))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.