Jules2
Ez inkább csak olyan szófordulat volt, egyébként az én tankönyvem már sajna "elvesződött" és német nyelven írták:)))
Baromi sok fajta gap-et ismer a szakirodalom, Külön fejezet a nagy TA tudományban. Szerintem ha rákeresel feljön vagy 500 oldal.
Hehe én most tölttem le egy 86 megás anyagot tele mindenféle elemzéssel, földi jóval :).... drukkoljunk egy szép zárónak. + a tdt longomnak 622-ről :).
Tbarna!
Egy tankönyvre hivatkozol.
Milyen hasznos könyvek léteznek a témában?
Esetleg beszerzés honnan lehet?
Köszi!
Törölt felhasználó2006. 11. 13. 14:58
Persze a stop-ok folyamatosan aktiválódnak, meg fölfelé is realizálnak..., ezért visszafelé k....lassan megy, de megy mivel az alapok portfoliópucolása után vissza is kell tölteniük....
Nasdaq Composite 100 futures fair value premium
1.9
EUR/USD
1.3
0.00
USD/JPN
117.9
0.30
14:46
Nyitás előtti mozgások
A korábban mutatkozó kisebb emelkedés is megszűnni látszik, a főbb határidős indexek irányt váltottak, a választásokat követően a heti főként inflációs adatokkal valamint a Fed jegyzőkönyvvel kapcsolatos várakozások kerültek előtérbe.
Ezekkel a GAP-el az a baj, hogy tankönyv szerint onantól kezdve, hogy betöltésre kerül ellenkező jellegű funkcióba megy át. Igy lesz támaszból ellenállás és fordítva Mondom ez "csak" a tankönyv. Nem kell különösebben komolyan venni . Főleg azokat nem amik napon belül betölésre kerülnek. Ezekből egyébként naponta jóval több van mint gondolnátok, de nyitásban igazán a látványos.
ezért a legtöbb piaci szereplú erre figyel. következésképp igazi "aknáralépős" azaz stopkioldós hely.:)))
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.