Valamelyik este leírtam hogyan kereskedek. Sávos vétellel... és tuti nem megy 1 részvény sem csak fel, és csak le! Mindig van korrekció "gap" nap közben is. Ha sávosan kereskedsz elég minimális az esélye a nagy buktának!
Ne foglalkozz ezzel..nem számít semmi, ha igazad van, akkor miért fontos, hogy mások mit gondolnak rólad??? Tök mindegy...légy gazdag..és keress sok lóvét!:-))..ez jó..és ne idegeskedj!
Lipido, jól van, akkor mondom: vagy nem "egyedül" csinálod - azaz vannak informátoraid (ami nem mindig egyenlő a benfenntes kereskedéssel), vagy nem három éve csinálod, teljesen képzetlenül. Az ilyenfajta trédelés, ennyire rutinosan, magabiztosan minimum 10 év tőzsdei múltat feltételez.
Igen, lehet úgy is szórakozni, ahogy Pali írta, hogy mindent bele, nem érdekel mi lesz... lehet, DE NEM 20-30 millával !!!
Azért az még nektek is elég sok pénz, úgy gondolom, hogy csak úgy adhoc szórakozzatok.
(#71407) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
Értékelés: 0
előzmény (#71401: Bekre_Pal) | válasz erre | Ma, 10:59
Nah, otiban short 4039-ről, molban long 19205-ről. Érdekes lesz :)
lipido
(#71410) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71407: lipido) | válasz erre | Ma, 11:01
upsz, tettem még be 4069-re 2k-t, úgy látom szükség lesz rá :)
lipido
(#71415) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71414: bluebalu) | válasz erre | Ma, 11:05
:)
lipi meg fog szorulni a lótépé sortyával..
Bekre_Pal
(#71425) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71410: lipido) | válasz erre | Ma, 11:13
zártad vagy tartod?
Bekre_Pal
(#71428) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71427: lipido) | válasz erre | Ma, 11:15
4k környékére várom!
lipido
Jelzés a moderátornak
(#71427) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71425: Bekre_Pal) | válasz erre | Ma, 11:14
Tartom
lipido
(#71430) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71429: Bekre_Pal) | válasz erre | Ma, 11:17
4051-es átlaggal van 4k-m :)
lipido
Jelzés a moderátornak
(#71429) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71427: lipido) | válasz erre | Ma, 11:15
hallod-e, vannak idegeid
100 körülről én is eltűnődtem egyben
Bekre_Pa
(#71497) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71496: bluebalu) | válasz erre | Ma, 14:31
franc tudja
lipidonak vip kiszálló a shortból
Bekre_Pal
Jelzés a moderátornak
(#71496) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71494: bluebalu) | válasz erre | Ma, 14:25
ja látom h beesett...de mire?
bluebalu
(#71503) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71497: Bekre_Pal) | válasz erre | Ma, 14:55
fél4-ig 20 körülre várom otit. Molban most nem vagyok :)
lipido
(#71508) Re: Az élet szépségei közül egy: a magyar tőzsde
előzmény (#71503: lipido) | válasz erre | Ma, 14:58
de 31-nél dobnám!
lipido
Nem "gyanúsítalak" semmivel, ez itt nem a Főv. Bíróság, csak beszélgetünk. :-)
Éppen ezért igazad is van, nem kell védekezned.
Ezen felül: én is elég önérzetes vagyok, tudom, ez mit jelent, ezért miért gondolod, hogy minden további nélkül beírom, hogy azt gondolom: kamuzol.
Egyrészt: a világért sem mondanék vagy írnék ilyet, mert semmiféle bizonyítékom nincs rá.
Másrészt: kifejezetten ügyeltem rá, hogy azon legyen a hangsúly, én mit gondolok !!!
Ez egy szubjektív vélemény, ami nem egyenlő az objektív igazsággal.
Még mindig nem írsz konkrétumot! Ez így nem egészen fer. Ha meggyanusítanak bármivel is, legalább tudjam pontosan mivel. Így "védekezni" elég nehéz. Igazából nem is kellene védekezni, csak hát elég önérzetes ember vagyok. Ha bántja a szemed, többet nem írom be a pozijaim. Azt gondolod hogy kamuzom? Előre írtam kb 1-2 órával, hogy hova várom otit, mollit, dax függvényében. Nem tudom mi az, ami konkrétan zavar, remélem ezek után elárulod!
Leírtam, nem kerülgetem.
Konkrétan nem gondolok semmi extrára, csak azt, hogy ekkora szerencséje folyamatosan nincs senkinek. Ennyi.
Nem kell tovább fűzni, én sem gondoltam tovább.
Törölt felhasználó2012. 02. 15. 20:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pali, persze - nekem is volt 10 kötésem 2 hónap alatt, abból 8 nyerő, kettő bukó, cca 12 % nyereség.
De olyan nincs, hogy ember mindig csak nyer és nyer és nyer, és ha bukik is véletlenül, akkor is 24 órán belül visszahozza buktáját, és megint csak nyer és nyer és nyer.
Én sem értek a technikai elemzéshez, de nagyon sokat olvastam világhírű spekulánsoktól, többek között olvastam az "Egy spekuláns feljegyzései"-t is.
Nos, a könyv főszereplője minden idők legnagyobb játékosa, létező személy volt, de még ő is elbukta a teljes vagyonát 2x.
Amit Lipido ír, az nem arról szól, hogy most éppen szerencsés fázisban van (kár, hogy nekünk nincs folyamatos jelen időnk), hanem standard módon napi 50-60ezret megkeres, mert szerencséje van.
Én ebben nem hiszek.
Azonban: én nem akarok senkit bántani vagy piszkálni, viszont úgy éreztem, hogy én is leírhatom, amit gondolok.
Nem kell ezen megsértődni, semmilyen jelentőse nincs a véleményemnek, csak egy a sok közül.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.