A Kinaiak hajlandóak a sz@rt csokipudingnak nézni és vesznek, Nikkei +2,3%-ban zár, GDP adat jobb, WTI mint az állat, nem kell szégyellnem amit tegnap este jósoltam.
link
Az új igazgató úgy néz ki ügyesen sáfárkodik mivel jelentős veszteséget tudott "papíron" kimutatni:
"Èini se da je kap koja je prelila èa¹u Chmurèiakova strpljenja stigla u obliku internog i neslu¾benog zahtjeva Uprave da se u poslovanju za tekuæu godinu iska¾u znaèajni gubici rafinerijskog poslovanja, kako bi Mol imao motiv i razloge od hrvatskog suvlasnika zahtijevati da se slo¾i sa odustajanjem od nastavka investicijskog procesa u modernizaciju rafinerije Sisak, prikazujuæi ga kao neisplativ."
Ez csak mentális programozás kérdése !!!
Ha állandóan ezt mondogatod magadnak, akkor valóban szerencsétlen leszel.
Tessék pozitív állítássá alakítani, és azt mormolni állandóan.
Törölt felhasználó2012. 02. 15. 10:07
Előzmény:
törölt hozzászólás
én se értem...illetve valószínű ami az én véleményem is volt csak ezzel ellentétesen cselekedtem h ezek az árszintek már nem vonzóak...bár a molban 300 pontos felhűzás mindig benne van...de miért nem ma?
Mert MOL-om van 20050-ről! :D Régen mikor a haverok pókereztek nem engedték, hogy melléjük üljek (nézni), mert aki mellé leültem bukott. :D (én alapból nem játszottam mert a szerencse nem a barátom)
Törölt felhasználó2012. 02. 15. 10:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
2 napja megmondták: mert a magyar a világ legboldogtalanabb nemzete !
Értelemszerűen a BÉT a világ legdepisebb tőzsdéje. :-)
Óóóó, én nem vételre buzdítok.
Csak fura volt, hogy a ricsinek jobb lett a gyj, mint várták, és egy reggeli felszúrástól eltekintve 39900-ról esett 3 nap alatt 37K-ig.
Igen, tudom, hogy állambácsi kitárazott, de indifferens, hogy miért esett: a tény tény marad.
Egis detto.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.