jelen pillanatban még nem.
majd akkor ha már lezajlott a törvénytelen ajánlatttétel és megkapták a részvényesek a pénzüket.
na majd akkor....
persze akkor sem rögtön, majd pár hónap múlva.
Pali, én tavaly ősszel megfogadtam, hogy soha senkire nem hallgatok.
Elég érdekesnek tartom magam is, hogy igen aktívan fórumozok, közben kérdezgetek is, de hidd el: nem hagyom magam befolyásolni senki által.
Amikor viccelődöm, hogy "megyek utánad", az valóban csak vicc.
Az elmúlt éveket jobbára úgy kereskedtem végig, hogy valaki fogta a kezem, faggatóztam, tanácsokat kértem és meg is fogadtam némelyiket. Na, általában ilyenkor nagyon megbántam.
Ennek volt egy másik hátulütője is: nehéz azt hideg fejjel elfogadni, hogy nem az a "másik" a hibás, akinek a véleményét elfogadtad.
Így inkább magányos harcos lettem.
Nem kérdezem már a férjemet sem, hogy mit mikor és hogyan.
Jelen pillanatban figyelmesen olvasom a véleményeket, és holnap reggel egyedül mérlegelni fogom, hogy nekem mi esne a legjobban. :-)
Ha jól értelmeztem múlt héten Balu szavait, őt ez a szitu a tavalyi USA adósságplafon megemelem-nememelem döntésképtelenség utáni megegyezés pozitív reakció helyetti lejtmenetre emlékeztette, a szituáció ugyanaz ezen is túl sokáig rágódnak.
nézd először is én hetes gyetyákban gondolkodom., hétfőtől péntekig,
az hogy naposon a hírgyertyákon mi van az nem érdekel. (forexen annál inkább)mert ki fog azokra emlékezni 1 hét műlva : senki
másrészt a tőzsde mentális játék, és hogy milyen a hangulat azt azért érezni lehet, nem kell ahhoz híreket olvasni csártot nézni
nő a volatilitás, csapkodás, kapkodás
ez kinek jó? nekem ugyan nem
Nagyok ha elkezdik önteni lehetetlenség holnap nyitóban eladni, így tartom az OTP, FHB pakkom, én örülnék neki legjobban ha nem lenne igazam, az alakzatot láttam tegnap is csak nem akartam ijjeszgetní senkit.
Törölt felhasználó2012. 02. 14. 21:29
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pali, azt mondják, hogy a szigeteken nem nagyon lehet ebből az egészből érezni semmit.
(Legalábbis még fél éve így volt.)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.