Ez egészen biztos.
Én nem ebből élek, soha nem is tettem, csak az fáj, hogy a tőkém egyik része lótépében, 10 hónapja, a másik majdnem mind MOL-ban, így nem tudok játszadozni, amíg valamelyik fel nem szabadul ! :-)
OTP-n is volt már 250K mínusz simán (nem realizált), mégsem nagyon izgatott, mert volt még plüssmacim, amit dögönyözhettem közben ! :-)
Amszti. Ha mondom h dobd, mert hallottam h esni fog, eldobod? Valószínűleg nem. Ugyan úgy, mint ahogy én sem dobnám el fordított esetben. (ha pedig igen, addigra sok pertut meg kellene innunk) Te nem így látod?
Csak óvatosan a TA-val, mert az esetek többségében nem működik. Sok játékos már direkt a TA hívők ellen játszik tudatosan...
A januári BULL-ból a TA-sok, főleg az Elliott-os csapat maradt ki. Én követtem a szakmai oldalakat, komoly megtakarítások úsztak el, amikor 4000 pont emelkedést végigshortoltak...
Az emelkedő trendcsatornáját 3 nap alatt kettészelte és már 3 gyertya van teljes terjedelmében kivűl rajta, jan közepe óta egy Head and Shoulders formáz aminek ma a jobb oldali nyakvonalát már befejezte, erre a hírre így már oldalazó mozgásos vállvonalra sem számítok, lehet, hogy a jobb vállat kihagyja és úgy esik kb. 17,500-ra.
Pár napon már nem fogni múlni semmi Görögországban. Az OTP-be fognak esetleg nagyobbat belerúgni holnap, amíg ilyen az Iráni helyzet, addig a MOL-t tartani fogják...
USA egyenlőre nem reagálja le túlságosan a hírt (a rossz makró adat mellett), ezért holnap lent kezdhetünk, de 19000 Ft alatt meg fognak MOL-nál jelenni a vevők (én biztosan). Nem hiszem, hogy a 18800 szint törni fog ebben a körben...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.