gondolj csak bele, havi 10-15-25% emelkedés meddig tartható???
arányosságokat nézve havi 2-3% emelkedés is igen szép decemberig, persze vannak időszakok a piacokon amikor megvadulnak a bikák
a véleményem az, hogy idén nem lesznek január alatti szintek, ha csak nem történik valami nagy gabeasz
pl görög csőd és euró kivállás, háború, stb....
tehát ésszel kell vásárolni
a molban mint írtam 18800 a kulcs szint
Törölt felhasználó2012. 02. 14. 20:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Pali, ne aggódj.
Te legalább akkora mázlista vagy, mint Lipido (csak nem pörögsz annyira), így biztosra veszem, hogy ezekből is plusszban fogsz kiszállni.
Emlékszel, amikor vagy 2ezret esett a MOL, miután megvetted ? Nekem akkor nem volt éppen, de olvastalak.. és nyugodtan kivártad, amit ki kellett.
Persze, így van.
Csak még mindig nehezen tudlak néha követni.
Eccer türelemre intesz, hogy nem kell minden nap trédelni, meg az igazi befektető ilyenkor nyugodtan ül a hátsóján.
Másnap meg küldöd a grafit, hogy most aztán esni fog, ameddig bír, ami azt az üzenetet hordozza, hogy szabaduljak, amíg tudok ! :-)
azért a trendirány azonosan alakul
ha jól megnézed ez csak egy TA-s azonossági ábra
lent dupla aljak, majd alacsonyabb aljak, majd kitőrés végül ékelődés és esés a támaszig
természetesen nem emlékszem hogy 87-88-ban mi is történt akkor, így a folytatás is mindig bizonytalanságot hordoz magában
ez megy...direkt figyelem...tegnap is írtam...talán olvastátok...reggel majd futik pirosak és így tovább...
Törölt felhasználó2012. 02. 14. 17:42
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2012. 02. 14. 17:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
épp tegnap írtam h ilyen nincs amíg nyitva vagyunk minden le...bezártunk fel...futik pirosak...mi nem megyünk...így megy ez egy hete... csak lefele...mintha direkt minket szopatnának...
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.